Lesz valaha jogosítványom így, vagy felejtsem el ?
Figyelt kérdés
A kresz vizsga elsőre sikerült, 6 pontot veszítettem, de a vezetés szinte egyáltalán nem megy, 12 órát töltöttünk a rutinpályán, ha nem szólok az oktatónak még mindig itt tartanék, ezalatt szinte semmit sem tanultam, miután kivitt a forgalomba (először országúton vezettünk) ott tanultam meg nagyjából a váltást alap dolgokat, folyamatosan kiabál velem ha valamit rosszul csinálok, persze én is ügyetlen vagyok elismerem, szerinte olyan 70-90 (esetleg még több) óra kell hogy meglegyen a jogositvanyom. Ennyi órát persze nem szeretnék venni, és levezetni, van értelme próbálkozni, esetleg oktatot/iskolát váltani ? Meg én az a típusú ember vagyok akinek elkell valamit 1000x is mondania mire megérti, de ő azt mondta ezt nem fogja megcsinálni, nem látja hogy önállósodni akarok, holott ha valamit egyedül próbálok egyből elkezd velem kiabálni, nagyon feszült vagyok minden egyes órán. 24 órát vezettem le eddig. Igazából én azt látom hogy semmi nem érdekli ezt az embert, nagyon lekezelően viselkedik velem, ez eléggé elszomorít engem, mindig rossz kedvvel megyek hozzá vezetni. Valami jó tanács, esetleg hagyjam az egészet mert esélytelen levizsgáznom ?2023. máj. 3. 05:41
11/11 anonim válasza:
Az én oktatom elment ebédelni a vezetési időm alatt. Annyira naiv voltam hogy nem fogtam fel hogy mi van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!