Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Átlagosan mennyi idő alatt...

Átlagosan mennyi idő alatt tanulnak meg az emberek úgy elindulni a kocsival, úgy hogy nem fulladnak le meg semmi? szoval hibátlanul. elsősorban oktatoktol kérdezném, de más is leirhatja, hogy ő mennyi idő alatt tanulta meg.

Figyelt kérdés
2023. ápr. 30. 20:03
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Fél év volt mire minden alkalommal már sikerült jó tempóban.
2023. ápr. 30. 20:08
 2/8 nemaRendőrség ***** válasza:
100%

Az oktató kocsijával egyszer nem fulladtam le, a családi kocsival szintén.

Aztán beültem asszony kocsijába és 2 évig szenvedtem mikor én vezettem. Inkább vettem egy automatát, nem volt kedvem hülyéskedni ilyenekkel

2023. ápr. 30. 20:09
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Fél év volt, mire tudtam úgy menni az autóval, hogy rendesen tudtam nyomni a féket meg a gázt és dinamikusan vezettem végre. A lefulladás inkább figyelmetlenségből adódik. Pl. üresben vagy kettesben akartam indulni. Az meg bmikor megeshet, de fél év után azért már ritkán.
2023. ápr. 30. 20:33
 4/8 anonim ***** válasza:

Az oktatóval mindig gáz nélkül indultam, így ha hirtelen kellett indulni (csúcsforgalomban elengedett valaki), előfordult, hogy lefulladtam, összesen kb. 2-3x.

Az érdekesebb része az volt, amikor a jogosítvány megszerzése után beültem a saját autónkba, ahol a gáz nélküli elindulás nem működött (így közel 1 év után azt mondom, hogy lehetséges, de nem egészséges sem a sofőrnek, sem az autónak), így kénytelen voltam elsajátítani a dolgot. Lefulladás talán 2-3x volt, legalábbis kettőre emlékszem: egyszer egy lámpánál, az kicsit kellemetlen volt, de senki sem dudált, pedig a mögöttünk álló kamion pont emiatt nem jutott már át a zöldön (és T betű sincs kirakva).

A másik egy sima egyszerű tolatás volt, mikor egy kapubeállón fordultam meg, talán kicsit emelkedett is a tolatás irányába.

2023. máj. 1. 10:11
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem csak sofőr, hanem kocsifüggő is.

Van, amelyikben olyan a kuplung, hogy kb nem is adagolható.

Én az oktatókocsival egyszer sem fulladtam le (dízel)

Aztán a családi nenzinessel még magyon kezdőként volt 2-3 lefulladásom.

Azóta 20 éve max berautót fullasztottam le, amíg meg nem szoktam a kuplungját.

2023. máj. 1. 12:36
 6/8 nemaRendőrség ***** válasza:
100%

Illetve helyfüggő is. Debrecenben nehezebb lefulladni mint pl Miskolcon vagy különösen Egerben ahol minden út vagy emelkedő vagy lejtő.

Persze tudom kézifékes elindulás, de azt hol gyakorolhatod a síkság közepén?

2023. máj. 1. 12:41
 7/8 anonim ***** válasza:
#6: nekünk a rutinpályán (akkor még volt vizsga is) volt egy meredek kijárat, ott szarrá gyakoroltatta velünk az oktató a kézifékes indulást.
2023. máj. 1. 12:46
 8/8 anonim ***** válasza:

Milyen átlagosan??

Az egyiknek megy a másiknak nem , akkor jó az átlag szerinted?

2023. máj. 1. 12:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!