Átlagosan mennyi idő alatt tanulnak meg az emberek úgy elindulni a kocsival, úgy hogy nem fulladnak le meg semmi? szoval hibátlanul. elsősorban oktatoktol kérdezném, de más is leirhatja, hogy ő mennyi idő alatt tanulta meg.
Az oktató kocsijával egyszer nem fulladtam le, a családi kocsival szintén.
Aztán beültem asszony kocsijába és 2 évig szenvedtem mikor én vezettem. Inkább vettem egy automatát, nem volt kedvem hülyéskedni ilyenekkel
Az oktatóval mindig gáz nélkül indultam, így ha hirtelen kellett indulni (csúcsforgalomban elengedett valaki), előfordult, hogy lefulladtam, összesen kb. 2-3x.
Az érdekesebb része az volt, amikor a jogosítvány megszerzése után beültem a saját autónkba, ahol a gáz nélküli elindulás nem működött (így közel 1 év után azt mondom, hogy lehetséges, de nem egészséges sem a sofőrnek, sem az autónak), így kénytelen voltam elsajátítani a dolgot. Lefulladás talán 2-3x volt, legalábbis kettőre emlékszem: egyszer egy lámpánál, az kicsit kellemetlen volt, de senki sem dudált, pedig a mögöttünk álló kamion pont emiatt nem jutott már át a zöldön (és T betű sincs kirakva).
A másik egy sima egyszerű tolatás volt, mikor egy kapubeállón fordultam meg, talán kicsit emelkedett is a tolatás irányába.
Nem csak sofőr, hanem kocsifüggő is.
Van, amelyikben olyan a kuplung, hogy kb nem is adagolható.
Én az oktatókocsival egyszer sem fulladtam le (dízel)
Aztán a családi nenzinessel még magyon kezdőként volt 2-3 lefulladásom.
Azóta 20 éve max berautót fullasztottam le, amíg meg nem szoktam a kuplungját.
Illetve helyfüggő is. Debrecenben nehezebb lefulladni mint pl Miskolcon vagy különösen Egerben ahol minden út vagy emelkedő vagy lejtő.
Persze tudom kézifékes elindulás, de azt hol gyakorolhatod a síkság közepén?
Milyen átlagosan??
Az egyiknek megy a másiknak nem , akkor jó az átlag szerinted?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!