Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Motorral gyorsabban eljutok b...

Motorral gyorsabban eljutok b pontig mint autóval?

Figyelt kérdés

Csak azért kérdezem, mert 3 hét múlva nagyon gyorsan kellene eljutnom A-ból B-be Budapesten, nem késhetek (vizsgák miatt), autóval negyed óra az út.

Ha megkérek valakit, hogy vigyen el motorral az gyorsabb lenne?

2023. ápr. 30. 14:25
 1/10 anonim ***** válasza:
Attól függ, de általában igen. Én csak akkor csorgok előre, ha tényleg van helyem, kerékpársávot sem veszem szabálytalanul igénybe és amikor piros-sárga a lámpa, akkor nem mozgok az autók között, szóval nagyon körültekintően és óvatosan használom ki a motor adta lehetőségeket, és az autós guglimaps tervezésre mindig 5 percet verek rá, akkor is, ha 15 perc lenne az út, meg akkor is, ha 35. Viszont az is tény, hogy utassal ennél is ritkábban kezdem meg a manővert, mert azért nem olyan 2km/h-val gurulgatni, ha ül mögöttem egy potenciálisan fészkelődő személy, meg nem olyan dinamikusan gyorsulnék-fékeznék, mint egyedül szoktam. Bár egy kisebb motorral vagy robogóval még mozgékonyabb tud lenni az ember, szóval attól is függ, hogy milyen motorral rendelkező milyen motorost kérsz meg.
2023. ápr. 30. 14:31
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Autóval 15 perc az út... akkor autóval mennék, és korábban indulnék el, 10-15 percet várni annyira nem nagy ügy.

A "megkérek valakit" nekem körülményesebbnek tűnik pláne egy 15 perces út miatt, de te tudod, kit szeretnél megkérni, és az illető mennyire rutinos motoros, és nem utolsó sorban te milyen utas vagy.

No és, ha 3 hét múlva éppen szakadó eső lesz?

2023. ápr. 30. 14:40
 3/10 A kérdező kommentje:

#2 Nem tudok előbb elindulni! Éppen ez a baj. Ahogy vége van az egyik vizsgának, azonnal indulni kell, és lehet pont nem érek oda a következőre. Hosszú törtenet, egyetemi felvételi lesz és nyelvvizsga, egyiket sem tudom átvariálni.

Nem tudom, csak ötletelek mit csináljak.

2023. ápr. 30. 15:03
 4/10 anonim ***** válasza:
#3 Akkor én nem macerálnék a motorral, igaza van #2-nek, mi van ha esik, meg az alapból körülményes, mármint felöltözni, levetkőzni. Én azt csinálnám, hogy az első vizsgád végére (előtte 5 perccel legyen ott) rendelnék egy taxit, akár már most fel tudod hívni bármely társaság diszpécserét és lefixálni.
2023. ápr. 30. 15:17
 5/10 anonim ***** válasza:
Taxi mehet buszsávban, rutinosak a sofőrök stb. ez kimaradt. Az a leggyorsabb négykerekű módja a közlekedésnek szerintem.
2023. ápr. 30. 15:17
 6/10 A kérdező kommentje:

Igazatok van és köszönöm szépen! Nagyon jó ötletet adtatok!

(Az öltözködésre nem is gondoltam).

2023. ápr. 30. 15:22
 7/10 anonim ***** válasza:
Milyen kár, hogy előre nem tudod ezt és nem tudod úgy intézni, hogy ne legyen másodpercre kicentizve minden.
2023. ápr. 30. 16:24
 8/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom elintézni. Már több telefonáláson túl vagyok.
2023. ápr. 30. 16:50
 9/10 anonim ***** válasza:

Taxisnak őt kérd:

https://www.youtube.com/watch?v=FmjOfITCJqo

Meglesz az 5 perc alatt is :D Azért zacskót készíts elő :D

2023. máj. 2. 11:17
 10/10 A kérdező kommentje:
Imádom ezt a filmet :)
2023. máj. 2. 13:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.