Városi vezetésnél, mindig levezettetik a kötelező kilométert is, ha közben megvan az óraszám?
Figyelt kérdés
Már csak egy dupla órám van vissza a kötelező óraszámból, de a kilométerem nagyon elmarad a kötelezőtől. A kategória, és 390km-t kellene levezetnem 16 óra alatt. Eddig 14 órán vagyok túl, amit kettesével vezettem le, és csak városban mentünk, alkalmanként 20 kilométereket. Szinte mindig esett, meg helyettesítő oktató volt, ,országúti vezetés, ahol többet mehettem volna, kimaradt. Szombaton már én szóltam, hogy a városon kívüli útvonalakon is kellene mennünk. Nem lenne rossz ha nem kellene még plusz 50-100 ezret befizetni (10 ezer egy óra), csak a kilométer miatt. Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata? Olvastam itt, hogy volt akinek a kötelező óraszámot se kellett levezetni.2023. ápr. 23. 20:54
1/4 anonim válasza:
Mi B-n a km-et nem is néztük. Az óraszám legyen meg.
2/4 anonim válasza:
Jogilag kötelező levezetni, anélkül nem mehetsz vizsgázni, de sok oktató elcsalja és beírja, hogy már levezetted. Kérdezd meg az oktatót.
3/4 anonim válasza:
Hát általában a kilométereket okosban írják az oktatók.
Nekem például az éjszakai vezetésem az volt, amikor nyáron délután hatkor vezettem, az oktató azt mondta, hogy már elég késő van, és ezt beírja éjszakai vezetésnek...
4/4 A kérdező kommentje:
Nem tudom,hogy mit tudnak kiokoskodni, de vagy 150km-re le vagyok maradva. Az a baj,hogy szombaton se volt az eredeti oktató akivel keztük a vezetést, sem aki szervezi az időpontokat, csak a helyettesítő.
2023. ápr. 23. 22:16
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!