Gödöllőrol mennyi idő feljutni Pestre autóval?
Attól függ, hogy mikor (csúcsidő vagy éjszaka?) és Pest melyik részére gondoltál.
Google maps a barátod.
Több éven keresztül ingáztam Gödöllőről Budára (annak is a Gödöllőtől legtávolabbi végébe), így keresztül kellett menni egész Budapesten. A menetidő nagyon függ a napszaktól, mert az M3-as bevezető minden reggel és délután bedugul. A 3-as út (Örs Vezér Tere - Mátyásföld - Cinkota - Kerepes) pedig végig lakott területen vezet és rengeteg a lámpa.
Ha reggel 6-kor elindultam, akkor még a dugó kialakulása előtt 50 perc alatt beértem. Sőt, egyszer 5-kor kellett indulnom, amikor a belvárosban még sok lámpa sárgán villog, akkor 40 perc alatt beértem.
Hazafelé vagy elindultam délután 3-ig, ekkor hasonló idő alatt (< 1 óra) hazaértem. Ha azonban eddig nem indultam el, akkor este 6-ig nem volt érdemes, mert akkor csillapodott a dugó. A csúcsforgalmi órákban másfél óra kellett bármelyik irányban.
Jujj, 5-ös, talán egy kérdések feltevèsére szakosodott oldalon tilos kérdezni? Komolyan nem értem , miért nem tud az ilyen továbbgörgetni.
Ráadásul este 8-kor keresve tényleg nem kapsz normális infót a csúcsidei menetidőről : csak ilyen horrorisztikus szélességű skálán fogja neked kiadni a Google terkep, mennyi a várható menetidő . Azzal meg igazából b.szhatod…
#6 Jujj 6-os azért "szakosodásnak" nehéz nevezni azt, hogy Google első találatos kérdésekre válaszolsz.
Amúgy minek pofázol bele? Miért nem tudsz tovább görgetni, anélkül, hogy osztanád az észt te paraszt?
Persze tudom, ti még az útvonal tervezőtől is sokkal jobbak vagytok. De pont ugyanannyira tudtok ennyi információból releváns választ adni mint a Google te gyökér.
Igazából ezekkel a kérdésekkel tényleg nehéz mit kezdeni. A fél óra is valós lehet meg az 1 óra is.
Az egzakt válasz valami olyasmi lenne, hogy 15 perc és 2 óra között, a pontos indulási idő és érkezési hely függvényében.
Ezt tényleg egyszerűbb lett volna bepötyögnie a maps-ba, ami azonnal adna neki egy viszonylag pontos becslést, minthogy most itt találgassunk, hogy vajon mit nevez Pestnek a kérdező, meg vajon mikor indulna, stb.
Le lehet pontozni, de egy példa:
Gödöllő meki - Pólus center kb. 15 perc.
Ha Gödöllő másik felén laksz, akkor már 25 perc.
Ha Kispestre kell bebumszlizni, az 40-45 perc.
És biztos lenne olyan célpont ami 1 óra felett van még nettó időben nézve is.
Csúcsidőben meg 2 óra.
És lehet szidni a Google-t hogy tág tartományt ad meg, de alapvetően rendszeres, napi, percre pontos adatokból dolgozik. Nyilván a jövőbe nem lát, maximum jósnő fogja megmondani, hogy aznap egy váratlan helyzetben mennyi lesz a menetidő.
A Google Maps legalább egy jó közelítést fog adni, ami pontosabb lesz mint 5-600 km2-en találgatni honnan hova megy valaki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!