Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Érvényes ez a jogsi még?

Érvényes ez a jogsi még?

Figyelt kérdés

Sziasztok, mintha azt olvastam volna, hogy ez a fajta jogsi már nem érvényes, én annó 2015-ben vizsgáztam targoncából, és 2018ig volt érvényes orvosi alkalmasságim hozzá, az ugye lejárt, nem is dolgoztam azóta ilyen munkakörben,viszont most úgy adódik, hogy visszakerülnék tagoncásként, van más teendőm minthogy elmegyek üzemdokihoz és kész?

[link]

2023. ápr. 22. 11:43
 1/5 A kérdező kommentje:
És van hozzá egy kékfedeles OKJ bizonyítvány
2023. ápr. 22. 11:43
 2/5 anonim ***** válasza:

Valószínűleg jó, de hogy vannak belül a kategóriák? Mert 2015ben volt váltás, és onnantól megszűntek a típusvizsgák, maradt 3 alkategória, vezetőüléses, vezetőállásos és gyalogkiséretű. Ha neked ilyen, akkor jó

Én 2011-ben vizsgáztam, akkor már az újat csinálták, és nálunk sok targoncásnak is újra kellett emiatt vizsgázni, annyi, hogy nekem sárga az igazolvány, de szintén van mellé bizonyítvány.

2023. ápr. 22. 13:16
 3/5 A kérdező kommentje:

Igy vannak benne.

[link]

2023. ápr. 22. 13:30
 4/5 anonim ***** válasza:

Akkor csak kiszívta a nap? :)

Szerintem érvényes, mert az enyém is ilyen, és én ugye korábban is vizsgáztam és akkor már az újat csinálták.

2023. ápr. 22. 13:44
 5/5 A kérdező kommentje:
Koszonom
2023. ápr. 22. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!