Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mikor jönnek ki (piacra) a...

Mikor jönnek ki (piacra) a repülő autók? Oktatják már a vezetésüket valahol?

Figyelt kérdés

#repülés #aircar
2023. ápr. 20. 11:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
74%
Repülőnek hívják, 100+ éve létező lehetőség.
2023. ápr. 20. 11:59
 2/12 A kérdező kommentje:
1: Én a hibrid járműről beszélek, amit a sima jogsival lehet vezetni és tavaly kapott repülési engedélyt és akkor kezdődött a sorozatgyártása.
2023. ápr. 20. 12:02
 3/12 anonim ***** válasza:
82%
#2 Fogalmam sincs mit szívsz, de tarts egy kis szünetet, túlzásba vitted.
2023. ápr. 20. 12:11
 4/12 Revolúcióbiológus ***** válasza:
76%

Soha, ostoba sci-fi fantázia az egész.

Egy repülőt nem vihetsz ki a forgalomba - képzeld el milyen para lenne, ha valaki nekitolja a TESCO parkolóban a szárnyának a bevásárlókocsiját - nem tudnál felszállni ha megreped a borítás. Egy autóval pedig nem repkedhetsz pilótavizsga, felszállási engedély és repülőtéri kiszolgáló személyzet nélkül.

Arról nem is beszélve, hogy ha dugóba kerülnek a repülő autók a levegőben akkor repülési sebesség alá lassítva lezuhannak.

2023. ápr. 20. 12:16
 5/12 anonim ***** válasza:
81%
Nálunk itt a piacon láttam egyet. Próbáltam becserkészni, de röpült😒
2023. ápr. 20. 12:30
 6/12 anonim ***** válasza:
81%
Azt mondta a zöldséges 9 és 11 között szokták erre látni.
2023. ápr. 20. 12:33
 7/12 anonim ***** válasza:
81%

Kizárt dolog, hogy az átlagember kezébe adnának ilyet, aztán idióták ráesnének házakra, nekimennének toronyházaknak, meg ilyesmi.

Praktikusan csak úgy tudom elképzelni,hogy kijelölnének légifolyosókat, és azokban mehetnél, a gép nem engedné, hogy kikormányozd a folyosóból.

A szabadon repkedés kb. kizárt, legalábbis a városokban, ahol pl. tolvajok leszállnának vele a kertben, kirámolnák a házat, majd elmenekülnének. A kerítések nem érnének semmit.

Max. városon kívül a mezőn lehetne szabadon használni.

2023. ápr. 20. 12:37
 8/12 anonim ***** válasza:
Soha... bár a terroristák biztos élveznék, hogy még gépet sem kell eltéríteniük csak megpakolják a csomagtartót robbanószerrel, bár overall én amúgy sem érezném magam biztonságban ha 1-2 tonnás autók pottyanhatnának rám bármikor.
2023. ápr. 20. 13:36
 9/12 anonim ***** válasza:

Citroen már nagyon régen gyártott repülő autót,nem is tudtad?

https://www.youtube.com/watch?v=D8CzZrDCusg

2023. ápr. 20. 14:35
 10/12 anonim ***** válasza:
Most parkoltam le a panel erkélyre.
2023. ápr. 20. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!