Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ha vezetni tanulok, kb a 15....

Ha vezetni tanulok, kb a 15. óránál járok, az mennyire baj ha legutóbb nem volt olyan elégedett velem az oktatóm?

Figyelt kérdés
Előtte elégedettebb volt, most viszont fáradt voltam, kicsit lassabban ment, és egy nagyobb bakit is sikerült elkövetnem. Mennyire kell emiatt lelkiismeret furdalásomnak lennie?
2023. ápr. 19. 05:19
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem se megy egyformán, pont a fáradtság miatt, legutóbb pont azért szúrt le,amiért korábban megdicsért. Tükör, holttér.
2023. ápr. 19. 05:27
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy próbálok hozzáállni, hogy a való életben is fogunk fáradtan vezetni, ezt is meg kell tanulni, ki kell tapasztalni, hogy olyankor hogy megy. Inkább most, mikor ül az ember mellett valaki, mint élesben...

Egyébként a 15 óra az semmi, ennyi idő után az lenne a furcsa, ha nem hibáznál. Egyáltalán ne legyen lelkifurkád, azért vagy ott, és azért van ott az oktató is, hogy megtanuld.

2023. ápr. 19. 06:30
 3/5 anonim ***** válasza:
LoL, miféle debil kérdés ez?
2023. ápr. 19. 07:43
 4/5 anonim ***** válasza:
56%

Te fizetsz neki, ő a szolgáltató, neked kell elégedettnek lenned vele, nem neki veled.

Annyi órát kell venni, amennyi kell, ő meg ne elégedetlenkedjen, nem ez a dolga, hanem hogy segítsen.

2023. ápr. 19. 10:08
 5/5 Hovarju ***** válasza:

Ne legyen lelkiismeret furdalásod egy kicsit sem.

A tanulás folyamat ilyen, hol jobban megy, hol kevésbé. Ahogy írod is sok minden befolyásol és ez egyáltalán nem baj, ezt is tanulni kell.

Nekem is volt olyan órám, amikor semmi sem sikerült. (rosszul váltottam, későn, korán, nem adtam elsőbbséget stb...)

Ekkor kicsit hamarabb fejeztük be az órát. Azt mondja menjek haza pihenni.

Másnap bepótoltuk.

A forgalmi vizsgáig rengeteget vezettem. A 66. órán vizsgáztam, elsőre sikerült és azóta is rendszeresen vezetek.

Szóval ne aggódj, menni fog.

2023. ápr. 19. 12:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!