Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mit tegyek sikertelen PAV IV...

Mit tegyek sikertelen PAV IV után, fellebbezés vagy várjak?????

Figyelt kérdés

2023. ápr. 17. 20:11
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
58%
Nem kell ennyire túlgondolni. Nem vagy alkalmas a vezetésre, nem vezetsz, ennyi. Ha 5-ször megbuksz és a Páv sem sikerül, akkor saját és mások testi épsége érdekében add fel.
2023. ápr. 19. 16:47
 22/28 anonim ***** válasza:
72%

Amúgy mennyire kell ahhoz retardáltnak lenni, hogy 5-ször megbukjon valaki?

Még a legputrisabb beltenyészetes cigók is átvergődik magukat a vizsgán...

2023. ápr. 19. 18:45
 23/28 anonim ***** válasza:
64%
Mint 38 éve aktív gépjárművezető szakoktató adnék tanácsot Neked, aztán Te döntesz. A gépjárművezetés nagy felelősség és nem csak emberileg, hanem büntetőjogilag is! Ha ennyi fórumon /5 sikertelen vizsga, gondolom több oktató és ennyi sikertelen PÁV/ az az eredmény született, hogy nem vagy alkalmas a közúti vezetésre akkor ezt el kell fogadni! Persze saját magát senki nem úgy látja és itéli meg mint ahogy a többi ember látja őt de hidd el, ezért vannak a szakemberek, hogy ilyen esetekben objektíven tudjanak dönteni, mégpedig a Te saját érdekedbe valamint a többi közlekedő emberében is. Nem vagyunk egyformák, mindenki jó valamiben, másban pedig teljesen tehetségtelen. Te erre nem vagy alkalmas, nyilván valamit írtak az indoklásban fogadd el szerintem, ha jót akarsz magadnak és szabadlábon akarod élni az életedet! Ettől még autóversenyző lehetsz, pályára nem kell jogsi, közúton meg kipróbálhatod a szerencsédet egy 50 köbcentis robogóval amihez nem kell jogsiés jóval kisebb kárt tudsz okozni másoknak mint egy 2 tonnás autóval!
2023. ápr. 22. 06:40
 24/28 zsotli83 válasza:
53%
Sajnos be kell látni hogy nem mindenkinek kellene jogosítvány. Ez nem stressz kèrdès. Ne erőltesd. Mielőtt leszólnál a vàlaszèrt van PÁV 1 em ès korlàtlan PÁV 2 .
2023. ápr. 22. 07:22
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
#23 nagyon jól megfogalmazott gondoltatokat írtál, viszony annyival helyesbíteném, hogy már az 50 köbcentis robogóhoz is kell jogosítvány.
2023. ápr. 22. 09:08
 26/28 anonim válasza:
10/25-re válasz: közúti forgalomban a vezetés nem egy "nyugodt körülmények között" történő dolog, rengeteg autó, futár, gyalogos nehezíti a körülményeidet. A zárt versenypálya az más de oda nem kell jogsi.
2023. ápr. 24. 08:39
 27/28 zoltan01balogh válasza:

Nem írtad le, hogy miken buktál/buktattak meg forgalom vizsgán. A páv egy baromság (páv2-m van hivatásos jogsim A B C E, meg 1.500.000 km levezetve)

Vizsgáld meg, hogy min buktál meg. Ha tényleg be stresszelsz a semmin, mint ahogyan anno én (úgy remegett a lábam a kuplungon, hogy még kinyomva se tudtam tartani), akkor is van megoldás.

Van egy jó légzés gyakorlat, ezt annyival vizsga előtt (hetek) be kell gyakorolni, hogy ne nagyon kelljen már rá nagyon figyelned. Pofon egyszerű: 4másodpercig beszív, 6 másodpercig kifúj. Ezt lehetőleg minél lassabban. Leviszi a pulzus számot és a vérnyomást is, sőt a számolás elvonja a figyelmed a stresszről, de ehhez kell a gyakorlás, hogy ne túlságosan vonja el a figyelmed.

Továbbá nem szeretnék ötletet adni, de az A forgalom vizsga előtt bedobtam egy fél 0,25-ös frontint, hogy teljes nyugalomban bukhassak meg :) Sikerült a vizsga.

Van olyan, hogy valaki alkalmatlan a vezetésre, de ez szerintem kb 30-50.000 km után derül ki, szóval szerintem nem releváns egyelőre ezzel foglalkozni.

2023. ápr. 27. 13:47
 28/28 Balogh János 072 válasza:
Ennyi rosszindulatú embert . Legyetek büszkék hogy nektek sikerült. Nem kell feledni!! Addig kell menni amíg sikeres nem lesz. Sok okos csak ítélkezik le merem fogadni hogy most ezeknek az embereknek a 90% a nem menne àt . Mert olyan szigorúak a követelmények. Amúgy meg nem egy ismerősöm van akinek 10 11 edikre sikerült. Jobban vezet mint aki még csinàlta elsőre. Èn azt mondom szégyellje magát mindegyik aki negatív kommentátor írt.
dec. 18. 13:40
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!