Mit tegyek sikertelen PAV IV után, fellebbezés vagy várjak?????
Amúgy mennyire kell ahhoz retardáltnak lenni, hogy 5-ször megbukjon valaki?
Még a legputrisabb beltenyészetes cigók is átvergődik magukat a vizsgán...
Nem írtad le, hogy miken buktál/buktattak meg forgalom vizsgán. A páv egy baromság (páv2-m van hivatásos jogsim A B C E, meg 1.500.000 km levezetve)
Vizsgáld meg, hogy min buktál meg. Ha tényleg be stresszelsz a semmin, mint ahogyan anno én (úgy remegett a lábam a kuplungon, hogy még kinyomva se tudtam tartani), akkor is van megoldás.
Van egy jó légzés gyakorlat, ezt annyival vizsga előtt (hetek) be kell gyakorolni, hogy ne nagyon kelljen már rá nagyon figyelned. Pofon egyszerű: 4másodpercig beszív, 6 másodpercig kifúj. Ezt lehetőleg minél lassabban. Leviszi a pulzus számot és a vérnyomást is, sőt a számolás elvonja a figyelmed a stresszről, de ehhez kell a gyakorlás, hogy ne túlságosan vonja el a figyelmed.
Továbbá nem szeretnék ötletet adni, de az A forgalom vizsga előtt bedobtam egy fél 0,25-ös frontint, hogy teljes nyugalomban bukhassak meg :) Sikerült a vizsga.
Van olyan, hogy valaki alkalmatlan a vezetésre, de ez szerintem kb 30-50.000 km után derül ki, szóval szerintem nem releváns egyelőre ezzel foglalkozni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!