A Hungarocamion kamionosai hova jutottak el legmesszebb?
Kinába nem igen mentek, szerintem nincs is arra már járható út.
SZíriába jártak.
Én finnországban voltam Helsinkitől 700 km-re fel és ezt szárazon Szu-n keresztül.
Kínát én sem tartom túl valószínűnek.
Egyszer valami fórumon volt egy fotó ami Hungaro-s sofőrökről készült Vlagyivosztokban. Az kb 300 km a Kína/Észak-Koreai határtól.
Szibéria elég messze van nem? https://www.youtube.com/watch?v=jxIX5bqZQCw
Jó kis film, ezek még kemény férfiak voltak!
Próbálj meg Szibériában az út szélén kempingelni egy bádogdobozban. Két pillanat alatt sírásra állna a szád.
#5 kempingezek en eleget egesz europaban EGY BADOGDOBOZBAN (jaja, en is kamionozok :00000) Azt hiszed a francia hegyekben nincs rohadt hideg meg szakado ho telen?
Meg szerinted -40 van a fulkeben is? Allofutesrol hallottal mar te madar ?
Nekem inkabb te tunsz valami dilettans idiotanak aki kamiont is csak tavolrol latott, kulonben nem beszelnel f@szsagokat, csak nem valami ets2-es hulyegyerek vagy, vagy st22lacika fan es te mar tudsz mindent? Idiota kolyok
Ötödik éve kamionozok. Tipikus kultúrálatlan suttyó kamionos vagy, ezért tart ott ez a szakma megítélése ahol.
Ülj be egy Rábába amivel akkor jártak, szigetelés nulla meg az amit akkor állófűtésnek neveztek, ha besz*rt nem jött ám a mobil szerviz 1 óra alatt.
Az igen, te már kemény vagy. Jártál a francia hegyekben :D
Az alpokban az átlag hőmérséklet még decemberben sem ment 10 fok alá xd
Szibéria egy "kicsit" keményebb dió
Tipikus parkoló egyetem lett a végére.
Szégyen ez.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!