Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » A Hungarocamion kamionosai...

A Hungarocamion kamionosai hova jutottak el legmesszebb?

Figyelt kérdés
Törökországban, Iránban jártak. Állítólag Kínába is eljutottak.

2023. ápr. 16. 18:38
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Kinába nem igen mentek, szerintem nincs is arra már járható út.

SZíriába jártak.

Én finnországban voltam Helsinkitől 700 km-re fel és ezt szárazon Szu-n keresztül.

2023. ápr. 16. 18:47
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Kínát én sem tartom túl valószínűnek.

Egyszer valami fórumon volt egy fotó ami Hungaro-s sofőrökről készült Vlagyivosztokban. Az kb 300 km a Kína/Észak-Koreai határtól.

2023. ápr. 16. 19:29
 3/10 Szolovjov ***** válasza:

Szibéria elég messze van nem? https://www.youtube.com/watch?v=jxIX5bqZQCw

Jó kis film, ezek még kemény férfiak voltak!

2023. ápr. 17. 21:18
 4/10 anonim ***** válasza:
41%
#3 mi olyan kemeny abban hogy 50 kamion koveti egymast? Ha egyedul indulna neki full ismeretlenul ugy meg talan. Amugy is miben kemenyek ezek ? :D Mar akkor ment az allando sirankozas, arrol nem is beszelve hogy ezek az emberek nem a fizetesukbol kerestek a nagy penzt hanem a seftelesbol, illegalisan behoztak cuccokat itthon meg eladtak, meg gyari jo szelvedoket eladtak, es lecsereltek olcso szarra de persze azt mondtak hogy betort es kifizetettek a ceggel, uzemanyagbol annyit loptak amennyit nem szegyeltek, potkerekeket eladtak es azt mondtak elloptak stb… qrva kemenyek voltak, tenyleg.
2023. ápr. 18. 08:29
 5/10 anonim ***** válasza:
55%

Próbálj meg Szibériában az út szélén kempingelni egy bádogdobozban. Két pillanat alatt sírásra állna a szád.

2023. ápr. 18. 14:15
 6/10 anonim ***** válasza:
36%

#5 kempingezek en eleget egesz europaban EGY BADOGDOBOZBAN (jaja, en is kamionozok :00000) Azt hiszed a francia hegyekben nincs rohadt hideg meg szakado ho telen?

Meg szerinted -40 van a fulkeben is? Allofutesrol hallottal mar te madar ?

Nekem inkabb te tunsz valami dilettans idiotanak aki kamiont is csak tavolrol latott, kulonben nem beszelnel f@szsagokat, csak nem valami ets2-es hulyegyerek vagy, vagy st22lacika fan es te mar tudsz mindent? Idiota kolyok

2023. ápr. 18. 15:01
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Ötödik éve kamionozok. Tipikus kultúrálatlan suttyó kamionos vagy, ezért tart ott ez a szakma megítélése ahol.

Ülj be egy Rábába amivel akkor jártak, szigetelés nulla meg az amit akkor állófűtésnek neveztek, ha besz*rt nem jött ám a mobil szerviz 1 óra alatt.

2023. ápr. 18. 15:16
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Az igen, te már kemény vagy. Jártál a francia hegyekben :D

Az alpokban az átlag hőmérséklet még decemberben sem ment 10 fok alá xd

Szibéria egy "kicsit" keményebb dió

2023. ápr. 18. 15:34
 9/10 anonim ***** válasza:
53%

Tipikus parkoló egyetem lett a végére.

Szégyen ez.

2023. ápr. 19. 07:39
 10/10 anonim ***** válasza:
Parkoló egyetemet egyedül a 4/6-os sutyerák nyomatott.Mert neki aztán lekell szólni mindent és mindenkit nem bírja ki.
2023. ápr. 19. 16:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!