Külföldi céges autóra hogy vegyek magyar éves pályamatricát?
Figyelt kérdés
Osztrák céges autóra hogy vegyek pálya matricát?
Cégnél azt mondták vegyek pályamatricát egy éveset és majd kifizetik.
Most próbáltam venni az interneten keresztül de elakadtam annál a résznél, hogy számlázási adatok. (magánszemély (adószám nélkül) VAGY cég, vállalkozás, szervezet (adószámmal rendelkező)
Ez a két lehetőség közül lehet választani de nekem fogalmam sincs mi az adószáma a cégnek...
Tehát simán megvehetem rá mintha a saját autómra venném vagy hogy kellene?
2023. márc. 26. 10:05
1/3 anonim válasza:
Céges autóra céges számlát kell kérni, amihez szükség van az adószámra, ez egy nyilvános adat, a cég honlapján általában fent van. Vagy ha nincs kérdezd meg a főnököd.
2/3 anonim válasza:
A nemzetközi adószám fog kelleni, ami ATU és 8 számjegy lesz.
Pl. itt rákeresel a cégnévre és az uid szám lesz az. Vagy megkérdezed a főnököd.
3/3 anonim válasza:
Aztán ha hibás adatot ír be, akkor majd jön a pofára esés, hogy a cég mégsem fizeti ki. Ennyire nehéz megereszteni egy gyors telefonhívást a főnökség felé?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!