Jogosítvány nélkül is lehet részletre vásárolni motort a redbaronnál?
Figyelt kérdés
Most venném meg a motort és kb 2-3 hónap múlva kezdem a jogosítványt .2023. márc. 23. 19:14
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2023. márc. 23. 19:37
3/9 anonim válasza:
Jármüvet bárki vehet, jogosítvány nem kell hozzá, az csak a vezetéshez szükséges.
4/9 A kérdező kommentje:
3-as igen ezzel tisztában vagyok csak abban nem vagyok biztos hogy így részletre is engedélyezik a vásárlást !
2023. márc. 23. 20:02
5/9 anonim válasza:
Szerintem nem vagy tisztában vele. Egy jármüvet venni bárkinek lehet, hitelre meg akkor, ha a bank szerint hiteklépes vagy.
A jogosítvány teljesen lényegtelen!
6/9 anonim válasza:
Hogyan viszed haza?
Lehet hogy lesz olyan gond, hogy kell rá kötni cascot, de ha nem helyezed forgalomba, akkor hogyan kötsz rá biztosítást. Meg kéne ezt kérdezni hogy pontosan hogyan van.
7/9 anonim válasza:
6. Biztosítást is lehet rá kötni.
8/9 anonim válasza:
Biztosítást is lehet kötni, ahhoz sem kell jogosítvány.
Semmihez nem kell a jogosítvány, a vezetésen kívül. Az, hogy hogyan viszi haza, magánügye, mégha jogsi nélkül menne vele, az eladónak semmi köze hozzá, neki nincs joga rákérdezni. Ha elkapják, az is a saját problémája.
9/9 waland válasza:
Bemész, megnézed, ha nem új, jó esélyel ideiglenesen ki lesz vonva. Szólsz nekik, hogy te is szeretnéd kivonatva tartani, megveszed, beálltok egy utánfutóval, felkötitek, aztán akár aznap okmányiroda, lejelented, szólsz ott is, hogy maradjon kivonva, kifizeted, ami jár +2400? ft a kivonásra, és kész. Legközelebb egy év mulva, vagy ha megvan a jogsi, kell vele foglalkoznod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!