Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Hogyan tudom újra tanulni a...

Hogyan tudom újra tanulni a kereszt?

Figyelt kérdés

Már van jogosítványom,viszont régóta nem vezettem,autót sem vettem.

Addig semmiképp nem szeretnék vezetni,míg nem ismételtem át a kreszt.

Nem akarom se a magam,se mások életét veszélynek kitenni,mert ennyi kihagyás után ezt már annak érezném.

Valahol van interaktív kresz könyvem,az is lehet jó annyira,mint pl az e-titan?

Azon tanultam mikor csináltam a jogsit

2023. márc. 23. 17:19
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha azon tanultál, akkor nyilván jó. Azt senki nem kéri, hogy olvasd el a konkrét jogszabályt, szinte bármilyen könyv jó, csak a változásokat tartsd észben, nekem kezembe akadt az a könyv, amiből 12 éve tanultam, a tesztes könyvében annyi hibás választ láttam, hogy csak na.

KRESZ Professzor videóit is tudom ajánlani youtube-on, viszont random online oldalak rövid kis tesztjeit nem, mert azokban is hemzseghetnek a hibák. Amúgy ha egyszer megtanultad, úgyis hamar vissza fog jönni, nem kell ezen annyira aggódni, mivel a 95%-a pusztán józan paraszti ész "mi legyen a szabály, hogy minél kevesebb baleset legyen" jelleggel, gondolom első tanulásra sem volt bonyolult, most sem lesz az. :)

2023. márc. 23. 17:21
 2/4 anonim ***** válasza:
Minden KRESZ-tankönyv jó.
2023. márc. 23. 17:22
 3/4 anonim ***** válasza:

A biztosan aktuális és teljes, az a jogszabály:

[link]

2023. márc. 23. 20:10
 4/4 anonim ***** válasza:
Jó az interaktív kresz könyv, én etitanon tanultam, de a gyakorlat közben kihagytam hónapokat egy baleset miatt, és folytatás előtt az interaktívon ismételtem át. :) Jobb lett volna az etitan (nekem), mert vizuális típus vagyok, és emiatt jobban megy az ismétlés azon, amin tanultam, de a könyv is szuper.
2023. márc. 24. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!