Hogyan tudom újra tanulni a kereszt?
Már van jogosítványom,viszont régóta nem vezettem,autót sem vettem.
Addig semmiképp nem szeretnék vezetni,míg nem ismételtem át a kreszt.
Nem akarom se a magam,se mások életét veszélynek kitenni,mert ennyi kihagyás után ezt már annak érezném.
Valahol van interaktív kresz könyvem,az is lehet jó annyira,mint pl az e-titan?
Azon tanultam mikor csináltam a jogsit
Ha azon tanultál, akkor nyilván jó. Azt senki nem kéri, hogy olvasd el a konkrét jogszabályt, szinte bármilyen könyv jó, csak a változásokat tartsd észben, nekem kezembe akadt az a könyv, amiből 12 éve tanultam, a tesztes könyvében annyi hibás választ láttam, hogy csak na.
KRESZ Professzor videóit is tudom ajánlani youtube-on, viszont random online oldalak rövid kis tesztjeit nem, mert azokban is hemzseghetnek a hibák. Amúgy ha egyszer megtanultad, úgyis hamar vissza fog jönni, nem kell ezen annyira aggódni, mivel a 95%-a pusztán józan paraszti ész "mi legyen a szabály, hogy minél kevesebb baleset legyen" jelleggel, gondolom első tanulásra sem volt bonyolult, most sem lesz az. :)
A biztosan aktuális és teljes, az a jogszabály:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!