Megbüntethet a parkolóőr, ha a teherautó hátuljában alszok?
Köszönöm az 5-ös és 6-os válaszadóknak. A többiek nagy része gyökér.
Amikor egy ember az autójaban ül, azt nem szokták megbüntetni. Ahogyan rakodáskor a teherautó tulajdonosát sem. Nem tilosban álltam, hanem egy normál fizetős parkolóhelyen, és az autóban voltam, a rakodótérben.
Aki szerint hülyeséget kérdeztem, az pukkadjon meg. Ha meg valakinek van még értelmes válasza, azt kiváncsian várom.
"Amikor egy ember az autójaban ül, azt nem szokták megbüntetni. Ahogyan rakodáskor a teherautó tulajdonosát sem."
Ez csak a jóindulatukat mutatja. Téged meg nyilván nem is látott, hisz magadra csuktad a rakodótér ajtaját. De ha látott is volna, ez azért más, mintha napközben ott ülsz a teherautóban, amivel vélhetőleg nemsokára rakodni fogsz, vagy mész onnan el.
Ő azt látta, hogy ott áll éjjel egy teherautó fizetős parkolóhelyen, parkolási cetli nélkül. Egyértelmű volt, hogy nem rakodás történik, ill. nem rakodásra készül elő a sofőr. Akkor pedig miért ne büntetne meg?
Szerintem akkor is megbüntetett volna, ha tudja, hogy bent alszol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!