Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Valakit ért a motorvezérlőkhöz?

Xsedan kérdése:

Valakit ért a motorvezérlőkhöz?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Adott egy 1.2 opel corsa b 1996

Elhagytam a kulcsát.

Kitörtem a kormányzárat és drót összeérintéssel indítottam az autót.Viszont pár másodperc után

Leállt a motor. Ekkor rájöttem, hogy az immo a gond. Vettem új motorvezérlőt

Jeladót, kulcsot hozzá. Betettem mindent a helyére de nem működik. Márcsak nem is indul.

Egyszer leejtettem a vezérlőt igaz, bár nem esett nagyot, talán az lehet a baj?

Hogyan tudnám megnézni hogy működik e a motorvezérlő? Az ac pumpának nem ad áramot az biztos.

2023. márc. 15. 14:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát ez így többe lesz mintha szervizbe vitted volna.
2023. márc. 15. 15:05
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Vehettél volna egy utángyártott kulcsot és szinte fillérekből feltaníttathattad volna.

Ehelyett vettél egy csomó szart feleslegesen, az egyiket lehet tönkre is tetted, az autó még mindig nem indul, mert a vásárolt cuccokat is össze kell tanítani, szóval hajszál pontosan ott jársz, ahol a legelején. Pénzt adtál azért, hogy egy lépéssel se legyél előrébb. Szép volt.

2023. márc. 15. 15:17
 3/3 anonim ***** válasza:
76%

Már megint a kulcs és a motorvezérlő :DDD

Nem mondtuk már 1-2 hónapja hogy csináltass új kulcsot? De hát csak azért is megcsináltad. Nembaj, a buta ember a saját hibájából tanul, jó drága vége lesz ennek.

2023. márc. 15. 16:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!