Valakit ért a motorvezérlőkhöz?
Sziasztok!
Adott egy 1.2 opel corsa b 1996
Elhagytam a kulcsát.
Kitörtem a kormányzárat és drót összeérintéssel indítottam az autót.Viszont pár másodperc után
Leállt a motor. Ekkor rájöttem, hogy az immo a gond. Vettem új motorvezérlőt
Jeladót, kulcsot hozzá. Betettem mindent a helyére de nem működik. Márcsak nem is indul.
Egyszer leejtettem a vezérlőt igaz, bár nem esett nagyot, talán az lehet a baj?
Hogyan tudnám megnézni hogy működik e a motorvezérlő? Az ac pumpának nem ad áramot az biztos.
Vehettél volna egy utángyártott kulcsot és szinte fillérekből feltaníttathattad volna.
Ehelyett vettél egy csomó szart feleslegesen, az egyiket lehet tönkre is tetted, az autó még mindig nem indul, mert a vásárolt cuccokat is össze kell tanítani, szóval hajszál pontosan ott jársz, ahol a legelején. Pénzt adtál azért, hogy egy lépéssel se legyél előrébb. Szép volt.
Már megint a kulcs és a motorvezérlő :DDD
Nem mondtuk már 1-2 hónapja hogy csináltass új kulcsot? De hát csak azért is megcsináltad. Nembaj, a buta ember a saját hibájából tanul, jó drága vége lesz ennek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!