Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » New york palace parking...

New york palace parking budapesten válogatott meccskor? Tobbi lent

Figyelt kérdés
Sziasztok, marcius 27en megyunk valogatott focira, es nemtudom a parkolas hogy van ilyenkor pesten, mi a helyzet. A new york palace parkingot talaltam ami eleg kozel van az arenahoz. Mennyire lesz ez tele kb 5 oraval a meccs elott?

2023. márc. 14. 07:34
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha egy valag pénzt ki akarsz fizetni parkolásért, használd a belvárosi mélygarázsokat, aligha lesznek tele a meccs okán, persze más okból kifolyólag ez előfordulhat.

Én a helyedben inkább a 80-as vagy 77-es troli vonalán az ingyenes zónában parkolnék. Rengeteg a hely és 15 perc alatt ott vagy az arénánál. Oké, ez is pénz, mert 350 Ft egy irányban egy főre a jegy, de több órás parkolásnál így is jobban jársz. De akar sétálni is lehet egy nagyobbat, van menet közben pár kocsma is, meg lehet pihenni.

2023. márc. 14. 07:58
 2/8 A kérdező kommentje:
440ft orara a webildaluk szerint,ami 5 oranal kb 2200 forint lenne , nem a vilag azert… szlovakiabol megyek szoval a trolikkql es a metroval nemvagyok kepben. De messze nem szeretnek parkolni, nem is a faradtsag miatt vagy a gyaloglas miatt, de meccs utan kb 11 fel 12 kor este nagyon nincs kedvem a ,,hallod gecó,, meg a ,,sziauram,, okhoz a pesti ejszakaban :D
2023. márc. 14. 08:09
 3/8 anonim ***** válasza:
Dózsa és a Kerepesi út közötti OMV kút. Én ott szoktam letenni az autót shopba veszek colát chipset és besétálok onnan 10 perc alatt a stadionba. Kutasok rendesek sosem szóltak ezért még.
2023. márc. 14. 10:42
 4/8 anonim ***** válasza:
2: a 2200 forint nem nagy tétel, ha belefér, akkor válaszd a kényelmet
2023. márc. 14. 11:11
 5/8 anonim ***** válasza:

Az arénában rendezvény idején (gondolom a meccs is az) 1500 forint a parkolás:

[link]

2023. márc. 14. 11:13
 6/8 anonim ***** válasza:
60%

Hallod gecó, a new york palota 3 km-re van a stadiontól.

Ha mindenképp fizetősben akarsz megállni, akkor van közelebb is, pl. Aréna pláza.

2023. márc. 14. 11:16
 7/8 A kérdező kommentje:
De nem az a lenyeg hogy fizetos legyen, hanem hogy legyen egyaltalan. Es ne a varos masik vegen
2023. márc. 14. 12:02
 8/8 anonim ***** válasza:
Kérdezz rá az aréna email címén vagy telefonján, hogy meccs idején mennyire szokott saját parkolójuk lenni szabadon. Ha van szabad parkoló, akkor nyilván oda kell menni.
2023. márc. 14. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!