Baj, hogy megálltam a zöld jelzésnél, mert szirénázó autót hallottam és nem tudtam honnan érkezik?
Figyelt kérdés
Reggel a Kerepesi és a Hungári körúti kereszteződében álltam meg a zöld jelzésnél, mert nem tudtam eldönteni honnan jön a hang, hiába néztem körben. Végül aztán szemből érkezett egy rendőr autó és egyenesen is haladt tovább, de jobbank láttam nem berongyolni a kereszteződésbe, amíg nem győződtem meg arról, hogy honnan érkezik az adott jármű. A mögöttem érkező autósnak ez nem tetszett, nyomta a dudát. Mi a helyes döntés ebben a helyzetben?2023. márc. 3. 16:08
1/7 anonim válasza:
Helyesen döntöttél. Jobb nem kockáztatni ilyenkor.
2/7 anonim válasza:
A mögötted jövő egy gyökér volt, ennyi.
3/7 anonim válasza:
Őszintén nem tudom, hogy amit írtál, az pontosan milyen kereszteződés (nem vagyok járatos Budapesten), viszont én is tapasztaltam már, hogy például a négysávos utaknál az útkereszteződéseknél nem mindig olyan könnyű rájönni, hogy honnan jön a szirénázó autó. Jobb a biztosra menni ilyenkor, inkább legyen az ember óvatos, minthogy esetleg balesetet okozzon.
4/7 anonim válasza:
Lehet csak Padödöt hallgatott mögötted...
5/7 nemaRendőrség válasza:
Velem olyan is volt hogy jött a mentő, elengedtem, majd indulni akartam.
De jött a második mentő.
Szerencsére nem zavartam meg az útjában, de satufékeztem egyet.
Azóta inkább 2x is körbenézek ha nínó
6/7 anonim válasza:
Jött mögötted egy ordenárè tapló paraszt, ennyi történt .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!