Mennyibe kerülne a jogsi megszerzése idén?
Figyelt kérdés
Szeretném el kezdeni, de nem vagyok tisztában vele hogy a végösszeg mennyi lenne mindenhol más összeget mondanak és minden oldalon ahol rá keresek ott is más összeg van. Borsod megyében lakom. Aki tudna segíteni nekem hogy itt kb mennyi körül lehet megköszönném!2023. márc. 1. 18:59
2/9 anonim válasza:
Nagyjából 350 alatt esélytelen manapság. Ha bukó van, vagy plusz órák, akkor határ a csillagos ég.
6/9 anonim válasza:
Egyik ismerősöm is most kezdte el és neki mondták hogy kb 400-450 ezer Ft lesz mindennel együtt de számoljon 500 ezerrel mert az árak lehet még fognak emelkedni ez idő alatt, meg nem biztos hogy minden elsőre fog sikerülni, és lehet kell plusz órát vennie ha nem megy jól neki a dolog, tehát neki szóltak előre hogy ezzel számoljon nyugodtan, és nem csak neki hanem mindenkinek aki jelentkezett. Húgom tavaly szeptemberbe fejezte be és neki is közel 400 ezerre jött ki és csak 4 plusz órát vett.
7/9 anonim válasza:
Budapesten most fejeztem be, 325 ezer Forintra jött ki az online kresz oktatás + 30 óra vezetés, ebben nincs benne az elsősegély tanfolyam + vizsga és az esetleges plusz vezetési órák, azokkal simán benne van 400-ban, ha nem annyira megy és több órát kell venned / buksz akkor még több.
8/9 anonim válasza:
Ugyan Budapesten csinálom, de szerintem azért fél millával számolni kell mindennel együtt. Nem tudom Borsodban hogy van, itt a gyakorlati órák 9-12 ezer között vannak, nekem éppen 10 ezer. Minimum 30 óra kell, de sokaknak nincs meg annyiből, nekem a km szám sem jött ki, szóval érdemes többel számolni, plusz ha ugye az ember bukik valamiből, újra be kell fizetni a vizsgadíjat stb.
9/9 anonim válasza:
Budapesten csinálom, a héten vizsgázom 55 óra vezetés után először, mindennel együtt 588.000 Forintomban van eddig, ha most sikerül, ha nem akkor még jön rá, úgyhogy remélem a legjobbakat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!