Baltaarcúu kérdése:
Nő,mint buszsofőr?
Figyelt kérdés
Hogy érzitek magatok a volán mögött?Eddig "csak" BKK járatain láttam fiatal lányokat.2023. febr. 20. 18:03
1/21 anonim válasza:
Fel sem szállnék inkább, az a biztos. Egyébként én ilyet még soha nem láttam. De mondom inkább fel se szàllnék. Haha
2/21 anonim válasza:
Miskolcon az MVK-nál is van néhány női buszvezető.
3/21 anonim válasza:
én még nem láttam női buszvezetőt...
4/21 anonim válasza:
Ha autót vezethet, akkor egy buszt is elvezet, nemde?
6/21 anonim válasza:
Nemrég egy helyközi Volán buszon láttam egyet.
8/21 anonim válasza:
Budapesten nem mondom hogy sokan, de azért jó néhányan vannak
Amilyen bal*asz néhány férfi sofőr amerre lakom, örülök is hogy nő vezet, ők legalább errefelé nem olyan harciasak
9/21 anonim válasza:
Te ezt az egészet elrontottad már a kérdésnél! Mi az hogy nő mint buszsofőr? Miért szerinted a nők nem tudnak ugyan úgy (vagy némelyik férfinál jobban) vezetni? Mi az hogy nő mint buszsofőr?! És férfi mint értelmes?
10/21 anonim válasza:
Én találkoztam már néhány női sofőrrel Budapesten belül, annyiban különböztek a férfiaktól, hogy mindig visszaköszöntek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!