Van elektromos rollered? Ha igen mi a véleményed róla?
Van.
Kb 3 hónapja.
1,5 km a munkahelyem tehát oda vissza 3
Kocsit nem éri meg beinditani bicajozni nem szeretek.
Nekem egy xiaomi van használtan vettem nagyon jó árban sikerült lecsapni rá 100 k volt
30 km bir , 25el megy
Nagyon szeretem!
Semmikepp ne vegyel: no name markakat, ciganytol ne! Es olyat sem aminek kisebb hibai vannak.
Mindenkepp vizallot vegyel!
En alapvetoen nem szeretem magat a xiaomi markat pl telefonban csak iphone, telefonjaik nagyon szarok.
De ezt a rollert popecul osszeraktak
Mindenkepp visszahozza az arat!
Béreltem egyet pár napra, de nem jött be. Nem az én térdemnek való.
Inkább bicóval közlekedem azokat a távokat, legalább edzek.
Szerintem bérelj te is
Nekem egy Xiaomi 1S Nordic edition rollerem van, körülbelül 1,5 éve vehettem újonnan, még azt hiszem 127k-ért.
Eddig körülbelül 500 km-t tettem meg vele, alapvetően egyetem-vasútállomás távon használom (Székesfehérvár), illetve ha van csatlakozó vonatom (Siófokon, a 35-ös vonal), akkor a faluban a megállóhely és otthon között is használom. Ha ezt a teljes útvonalat nézzük, akkor 1 nap ez 6 km-t jelent (így a hatótáv igazándiból még sok is). Ha csak egyetem és az ott lévő állomás között, akkor az 3 km egy napon. Főként akkor használom, ha az órák vége úgy jön ki, hogy gyalog azért tempósan kéne haladni, és ekkor nagy segítség. Illetve a faluban is 1,5 km-re van a megállóhely, ráadásul nem sík a terep, itt is időt lehet nyerni vele. Ha ráérek, akkor pedig gyalogolni szoktam. A mostani félévben valószínűleg többet fogom használni, főként hosszabb távra, mert nem mindig lesz a lakhelyemig csatlakozó vonat, vagy busz, így Siófok és a falum közti távot hazafelé rollerrel fogom megtenni (van végig bicikliút). Egy ilyen út már azért jelentős, az akkuból kb 40-50% megy el rá (sebesség, és hőmérséklettől függően)
Eddig abszolút meg vagyok vele elégedve. Hatótávot 30 km-re írják, ami nagyjából meg is felel a valóságnak, ha 20 km/h-ás módban használom. 25 km/h-ás sebességnél ez már inkább 24 km (összesen kb 75-80 km terheléssel). Defektem, meghibásodásom még nem volt. Egyedül a hátsó keréknél lévő, a sárhányót tartó kis fém cucc kezdett el olyan 250 km megtétele után rezonálni, de ezt két csavar meghúzása után orvosoltam, azóta nem zörög. Más hibám nem volt vele, a használatból fakadó 1-2 szépséghiba és a koszon kívül olyan, mintha új lenne. Egyik legjobb döntésem volt ez a roller. Viszont ha most vennék, lehet, hogy egy Ninebot (Xiaomi is ez gyakorlatilag) Kickscooter F40I-t vagy egy F65I-t vennék, a nagyobb hatótáv (falu-város közti közlekedés miatt), az index, a nagyobb kerék és a nagyobb teljesítmény miatt. De ettől függetlenül ajánlom a Xiaomi rollereit is, jó cuccok, nálam bizonyított (korábban nem volt Xiaomi készülékem, telefonjaikat nem is szeretem, de most Xiaomi Air Fryer is tervben van)
Ne bérelj! Az tényleg egy fos.
1 voltam.
10. Nagyon buta vagy.
Közlekedési kérdés és te benyomod hogy az ájfon telefon a jó!!!
Dugulj el , még a kérdést se tudod értelmezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!