Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Megbuktam forgalmi vizsgán...

Megbuktam forgalmi vizsgán mennyi az esély rá hogy ugyan azt a karót nyelt vizsga biztost kapom másodjára is?

Figyelt kérdés
Már a műszaki ellenőrzésnél is beszólt mert úgy kértem meg az oktatomat féklámpa ellenörzésénél hogy : be tudnád nyomni a féket kérlek ellenőrizni szeretném hogy jó-e a lámpa. Meg azért is be írt hiba pontot mert észrevettem hogy nem ég a jobb oldali izzó (amit az oktató hevesen tagadott). El indultunk morgott egyet a fékprobánál is aztán ki se értünk a kapun már az volt a baja hogy nem kapcsoltam fel a lámpát még a telephelyen csak a kapuban. Szabálysértés hiba pont utána folytatta Y-nál hogy leállás előtt nem ment folyamatosan az irányjelző de azonnal be kapcsoltam maikor rá jöttem hogy kikapcsolt de a legnagyobb hiba szerinte az volt hogy nem kanyarodam ki elég gyorsan a kereszteződésbe amikor jobbról balról folyamatosan jöttek 70-el lassítás nélkül. Szerinte nem néztem körül eléggé és még arra is megjegyzést tett hogy várandós vagyok.
2023. jan. 24. 16:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Mèg annyi, hogy nállam indigós papírom volt, a második pèldányt kaptam meg, mindkettőn ott volt az aláírásom. De ha jól tudom alá kell írni, ergó elolvasta, tehát tudnia kell, hogy 10 hibapont vol, vagy azonnali bukás, ès ha azonali, akkor az mi. Ha ez változott nyugodtan javíts ki.
2023. jan. 24. 17:28
 12/18 anonim ***** válasza:

#11 a forgalmi vizsga minősító lapot nekem csak az indulás előtt kellett aláírni (ahol nyilatkozom, hogy alkalmas vagyok a vezetésre, nem vagyok ittas, stb.), a végén egy másik lapot kellett annak már nem tudom a nevét de nem azt ahol a hibavonalak vannak. Csak mondta a VB hogy 8 hibapontom lett és utána azt már nem láttam.

Amúgy most megnéztem a neten lévő mintalapot, így látatlanban a kérdező által eddig leírtakból éppenséggel a 8/3-as "veszélyhelyzetet teremt" és a 8/25-ös "a közlekedési helyzetet nem ismeri fel" azok amelyek ráfoghatók...

#2-es és #8-as vagyok

2023. jan. 24. 17:33
 13/18 anonim ***** válasza:
+8/24, 8/28,8/30 (y onozás)
2023. jan. 24. 17:45
 14/18 A kérdező kommentje:
A kressz vizsgám hibátlan lett és tisztában vagyok a szabályokkal. Nem kaptam lapot és amikor alá írtam időm sem volt meg nézni mit írt rá bukás okának mert azonnal kitépte a kezemből és közölte velem hogy ne is próbálkoztak tovább mert sosem lesz meg jogsim. Lehet nem ismertem fel a legetőséget a kereszteződésnél a kikanyarodásra de ha folyamatosan jönnek nem vágok ki senki elé.
2023. jan. 24. 17:49
 15/18 anonim ***** válasza:

Okè: akkor kicsit tisztázzuk a dolgot.

Engem 40.percben vágtak meg a 2 hibára. Sávváltásnál nem adtam elsőbbsèget. Jogosan. 2. Siker 5 hibával. 2 parkolás, 2 lefulladás, 1 magas fordulatszám. Miután megkaptam a jogsimat rá 1 èvre mondtam azt, hogy tudok önállóan vezetni, jól vezetni. Nagyon ritka az aki tanulókènt tud remekül tud vezetni. (van ilyen de nagyon ritka.) vizsgán hány percet vezettèl? Mennyi volt mèg hátra az útból?

2: alá írtam időm sem volt meg nézni mit írt :először olvas, utánna ír. Mert nem èrtesz vele egyet, de ott az aláírás, az onnantól èrvènyes.

3: Lehet nem ismertem fel a legetőséget a kereszteződésnél a kikanyarodásra. 8/25 ös pont azonnali bukás :"közlekedèsi helyzetet nem ismeri fel" mindegy hogy 0 hibád volt, vagy 8. Ez az egy ami bukás....

2023. jan. 24. 18:00
 16/18 anonim ***** válasza:
Meg annyi, hogy a forgalomban az elmèleti tudásodat kell helyesen kivitelezni. Azt hogy tudod elmèletben, nem jelenti hogy gyakorlatban is tudod... De mondhatom azt is, hogy szabványkèrdèsek vannak, ha arra megtanulod a szabvány vâlaszt, mèg nem tudod a kreszt...
2023. jan. 24. 18:09
 17/18 anonim ***** válasza:
43%
Kamu az egèsz!!!!
2023. jan. 25. 09:11
 18/18 anonim válasza:
Én 3x kaptam ugyan azt…… meg is buktatott 3x, első kettőnél nagyon izgultam és becsúszott egy kis hiba, de a harmadik alkalomnál teljesen jogtalanul buktatott meg… utána már másikat kaptam.
2023. nov. 28. 19:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!