Hány nap alatt ér ide?
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni, elméletileg már a csomagszállító repülőn van a csomagom amit rendeltem (kína) de már elindult Magyarország felé. Feltehetően Budapestre fog érkezni. A kérdésem az volna hogy ha tegnap útnak indították akkor mire érkezik meg Budapestre?
Illetve mégegy kérdés Ez mit jelent pontosan: Gyorsítótárazás ideje: 2023-01-20 21:35:23 (GMT+01:00)
Ha nem neten fizeted be, akkor a postán fogod, és ott elvileg többet kell már fizetni. Bár nekem volt egyszer keveredés, mert két csomag is jött egyszerre, és csak az egyikről olvastam el az e-mailt, azt kifizettem, és a másikért mentem a postára, de nem tettek rá semmit.
Viszont a vámügyintézés is legalább 1 hét. Nekem most jött szerdán az SMS, és el is utaltam a pénzt, (amit a posta oldalán ki lehet fizetni bankkártyával.), de majd valamikor a jövőhéten jön az újabb SMS, vagy cetli a postaládába, hogy fáradjak be érte a postára.
Ha van csomagszámod, és itt van Magyarországon, akkor a posta nyomkövetési rendszerében is benne lesz, meg az is a Vámon van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!