Hány nap alatt ér ide?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni, elméletileg már a csomagszállító repülőn van a csomagom amit rendeltem (kína) de már elindult Magyarország felé. Feltehetően Budapestre fog érkezni. A kérdésem az volna hogy ha tegnap útnak indították akkor mire érkezik meg Budapestre?
Illetve mégegy kérdés Ez mit jelent pontosan: Gyorsítótárazás ideje: 2023-01-20 21:35:23 (GMT+01:00)
2023. jan. 21. 02:23
101/136 A kérdező kommentje:
A vételárat tegnap vissza kaptam. Ennek ellenére küldik ki a csomagot. Ingyen van az egész mert a pénzt is vissza kaptam. Tengeren túli csomag volt. Kínából feladták lengyelországba, úgy jön Magyarországra
2023. jan. 26. 04:18
103/136 A kérdező kommentje:
Mit tud csinálni az eladó? Semmit. Nem tudja egyik pillanatról a másikra visszafordítani a csomagot. Nincsen már rálátása nagyon.
2023. jan. 26. 04:19
104/136 A kérdező kommentje:
Bakker akkor ne hidd el. Nem fogok senkit se bizonygatni. A pénzt vissza utalták tegnap. Írt az eladó hogy 2-5 munkanapon belül visszautalják. Viszont még aznap megkaptam a pénzt mert kaptam róla sms-t a visszautalásról. Na mindegy is, a csomagot ma átveszem mert nem lesz már mit fizetni. Erre én sem gondoltam hogy megkapom valaha. De kellemes meglepetés ért.
2023. jan. 26. 04:21
105/136 A kérdező kommentje:
Ingyen megkaptam a csomagot
2023. jan. 26. 04:22
106/136 A kérdező kommentje:
A pénzt is vissza adták
2023. jan. 26. 04:22
107/136 anonim válasza:
Azért nem semmi, hogy egy ilyen kérdésre összejött 100 komment.
Igaz fele a kérdezőé, de akkor is.
Azt nem sikerült megfejteni, hogy szándékos trollkodás volt-e, de szép teljesítmény lett.
108/136 A kérdező kommentje:
Nem szándékos. Tényleg már napok óta ki voltam. Megelégeltem vissza mondtam és vissza kaptam a pénzemet még tegnap. Viszont a csomag meg nagyon durván beindult jöttek új információk róla. Kiderült hogy az exress one hozza ki. Mainap folyamán. Hihetetlen de tényleg igaz. A pénzem vissza jött a csomagot meg megkapom ''tök ingyen"
2023. jan. 26. 04:41
109/136 A kérdező kommentje:
Egyébként ez csak51 komment
2023. jan. 26. 04:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!