Édesapám a mult évben meghalt. Az utcában 600 Ft/ó a parkolási díj. A park. eng. 31.-én lejár. Az autót átíratni nem lehet mert még nem volt hagyatéki eljárás.Kérhetjük e a park. engedélyt édesapám nevében hiszen papír szerint még ő a tulajdonos?
Ennyiért (600ft/óra ) akarjátok ti az autót parkolni??
Piszok gazdagok vagytok akkor.
Részvétem Kérdező.
Legközelebb inkább egy jogi szekcióban kérdezz, itt többnyire neveletlen tuskók válaszolnak a maguk sutyerák stílusában.
Halotti anyakönyvi kivonattal tudsz intézkedni az önkormányzatnál, vagy a parkoló cégnél, ha már büntetés van.
Nem lesz egyszerű előre szólok, mert aljas módon dörzsölt pénzlehúzó jogászaik vannak, a tetű fajtából.
Vagyis a jog szerint igazad lesz, ennek ellenére nem akarják majd elvégezni a munkájukat.
Az önkormányzat hagyatéki osztályán is érdeklődj, vagy a közjegyzőnél, amelyik kiírta a hagyatéki tárgyalást.
4-re:
Még csak becsattogni sem kell, csak telefonálnia. Többre menne vele, mint hogy itt laikusok találgatásait olvassa.
7-re:
Nálunk (Győr) az kaphat a belvárosban (fizető övezetben) kedvezményes parkolóbérletet, aki oda van bejelentkezve (akár tartózkodási helyként is, mint bérlő). Tehát a tulajdonos/üzembentartó személye is lényeges.
Mivel Jan.1 tól már aktuális a kötelező biztosítás ezért felhívtam a biztosítót mi a teendő , mivel édesapám a mult évben meghalt de a családi autót még nem írathattuk át ( hagyatéki tárgyalás nélkül) ki fizesse be a biztosítást?
Ők moondták, hogy amíg édesapám nevén van az autó akkor az ő adataival fizessük tovább a biztosítást és a súly adót is. Ebből gondoltam, hogy ha a fentieket az ő nevében kell befizetni akkor az éves parkolási engedélyt is a papíron tulajdonos nevére kérhetjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!