Melyik kerületekben van a városliget allee pláza westend campona kultik csepel rtl tv2?
Figyelt kérdés
2023. jan. 19. 16:01
1/8 anonim válasza:
Városliget 14
Allee 11
Westend 13
Campona 22
Kultik Csepel 21
RTL 22
TV2 14
2/8 anonim válasza:
Térkép nevű találmányról nem hallottál?
Esetleg google?
3/8 anonim válasza:
Protipp: Rákeresel az adott intézményre és a postai címnél az irányítószám középső két számjegye lesz a kerület.
Pl. Westend:
1062 Budapest, Váci út 1-3.
->
Tehát ez a 6. kerület.
4/8 anonim válasza:
3-as, akkor melyik Pláza van a 13.-ban? Pedig azt tudtam, hogy a Vácin van a Westend.
#1-es voltam.
6/8 A kérdező kommentje:
Csak mert én nem budapesti vagyok hanem székesfehérvári és ezért kérdeztem itt aki volt már minden kerületben
2023. jan. 19. 17:53
7/8 anonim válasza:
Az átlag pesti sincs tisztában a pontos kerülethatárokkal, hiába járt már mindegyikben, főleg a belvárosban.
Látod az #1-es válaszoló is a 13-ba rakta a westendet, pedig az még pont a 6-ban van.
Erre van a térkép.
8/8 anonim válasza:
És igazából a kerületek számát leginkább adminisztratív ügyintézéskor meg lakásvásárláskor / bérléskor nézzük, máskor inkább a városrész nevét használjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!