Mennyibe kerül a taxi Budapesten?
Figyelt kérdés
Olyan 8 km-es távolság. 5 ezer forint körül kijön? Pesten a nyugatitól újpestre.2023. jan. 6. 14:32
2/18 anonim válasza:
1000ft csak az hogy beülsz
400ft/km
tehát pontosan 8km esetén beszállási díjjal 4200 ft lenne.
3/18 anonim válasza:
Alapdíj: 1000 Ft
Km díj: 400 Ft/km
Percdíj: 100 Ft/km
Vonat nem lenne jobb?
4/18 A kérdező kommentje:
Nem vagyok nagyon ismert Pesten, és ha egyetemre járnék levelezőn, a Károlira kellene eljutnom a nyugatitól a Viola utcába.
2023. jan. 6. 15:24
5/18 anonim válasza:
Rákospalota-Újpestre max. negyed óránként indul vonat.
Onnan 15 perc séta.
6/18 anonim válasza:
Igen, szerintem 5 ezerből kijön, de ha ide fogsz járni egyetemre akkor inkább tanulj meg közlekedni, ha jól emlékszem kb. a Kálvin térnél van az az egyetem, a nyugati és a Kálvin között jár a 3-as metró, 350 ft egy jegy.
7/18 anonim válasza:
A másik útvonal (nyugati-ujpest) szintén hármas metró, de ott lehet felújítás van.
8/18 A kérdező kommentje:
"ha jól emlékszem kb. a Kálvin térnél van az az egyetem"
Ez újpest a jogi kar.
2023. jan. 6. 16:48
9/18 anonim válasza:
Ok, ugyanaz a metró odavisz, én nem mennék taxival.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!