Ikeából hoztunk el egy szekrényt, jött értünk a mélygarázsba, segített bepakolni és amikor elindultunk akkor indította csak el az órát, szóval rendes volt. Amikor megérkeztünk haza, akkor fizetés után még segített a kapuig vinni a szekrényt. Csak kb 300 Ft pluszt adtunk, megkérdezte kérjük e a visszajárót, mondtuk hogy nem. 5700 Ft körül volt az óra, 6000-et adtunk. Illett volna többet adni?
300 Ft-ot a hajléktalanoknak is odaadok, nem hogy egy olyan embernek, aki a munkakörét messze meghaladó módon segít is nekem.
2023. jan. 2. 20:38
14/25 anonim válasza:
Nem ez a dolga, ezt, amit csinált, megrendelhetted volna az Ikeától is, és akkor tényleg ez lett volna a dolga annak, aki kiszállítja neked. Én többet adtam volna (bár én akkor is többet adok, ha az éjszaka közepén visz haza és becsiccsentve végig járatom a számat és kedvesen beszélget velem), de most már tényleg mindegy.
2023. jan. 2. 21:15
15/25 anonim válasza:
#12-Mert? Igenis meg kellene köszönni, és nem 300 Ft-tal, lassan egy zsemlére nem jó 300 Ft! Ekkora fillérb*aszást még, a sofőr sokkal többet tett, mint amennyi elvárható lenne tőle. De akkor mindegy, hagyjuk.
2023. jan. 2. 21:18
16/25 anonim válasza:
ÁLLJ!
Akkor én miért nem köszönhetem meg, az engem igazoltató rendőrpárosnak 20.-20.000 forinttal, hogy kockáztatják értem és a családomért az életem?
A nővéremnek, aki tanár, miért nem adtok pénzt, amiért korrepetálja a kölkötöket, és odafigyel, hogy jövőre eltakarod...izé...befejezhesse a tanulmányait a suliban, és fősulira mehessen?
2023. jan. 2. 21:28
17/25 anonim válasza:
Ennyi segítségért több járt volna, egyértelműen.
De egy alap fuvarnál bőven elég a következő ötszázasra felkerekíteni.
2023. jan. 2. 21:42
18/25 anonim válasza:
16-os
Te miről beszélsz?
A rendőr igazoltatását nem te rendeled meg, és nem is kér érte pénzt.
A nővéred biztos nem ingyen korepetálja senki kölykét ( vagy ha igen, akkor nem normális, vagy a munkaidejében teszi ezt). Ezek hogy hasonlítanak szerinted a kérdésesben leírt szituációhoz?
2023. jan. 2. 22:12
19/25 anonim válasza:
Pont elég az.
Nincs már borravaló, ők már ezt előre bele kalkulálják a tarifába.
2023. jan. 3. 08:19
20/25 anonim válasza:
Sztem bőven bele van kalulálva a taxi díjakba a borrvaló
Ha azt nézed 5k ft-ból egy napra ki tudsz bérelni egy furgont is akár
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!