Hogyan néz ki a PÁVII és PÁV III vizsgálat?
Pszichológiai vizsgálat lesz, amiben sokat fogsz beszélni a dokival. Kíváncsiak épeszű vagy-e. Nem tudsz hazudni, mert azonnal lebuksz. Az őszinte emberke a szimpatikus.
Szimulátor, amiben arra kíváncsiak mire, mikor hogyan, milyen gyorsan reagálsz. Milyen a vezetési stílusod. Ebben sem tudsz csalni, felkészülni. Hiába vezetsz majd lassan, mert arra is mondhatják, hogy nem vagy határozott. Egy hivatásos sofőrnek haladni is kell. Nem baj ha hibázol benne. Én padlógázzal mentem végig a pályán, rengeteget sávelhagyással, mégis azt mondták remek teljesítmény.
Meg lesznek memória tesztek.
Ezeket sem tudod kicselezni.
Mutatnak közlekedési szituációkat egy pillanat erejéig és neked majd a feladat végén emlékezned kell miket láttál.
Szóval egyszerűen kiszűrik az életképtelen, alkalmatlan egyedeket.
Amivel én nagyon egyetértek. Szerintem MINDEN gépkocsivezetőnek kellene ilyen tesztet csináltatni, ez kellen legyen a jogsi feltétele.
Plusz 5 évente vizsgáztatni mindenkit. KRESZből és vezetésből is.
2,
14 éve voltam, nem gondoltam volna, hogy ennyire laza lett.
Ha tényleg így van ennek nem sok értelme van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!