Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Hogyan néz ki a PÁVII és PÁV...

Hogyan néz ki a PÁVII és PÁV III vizsgálat?

Figyelt kérdés
Milyen feladatokra kell számítani?
2023. jan. 1. 00:36
 1/5 anonim ***** válasza:
69%

Pszichológiai vizsgálat lesz, amiben sokat fogsz beszélni a dokival. Kíváncsiak épeszű vagy-e. Nem tudsz hazudni, mert azonnal lebuksz. Az őszinte emberke a szimpatikus.

Szimulátor, amiben arra kíváncsiak mire, mikor hogyan, milyen gyorsan reagálsz. Milyen a vezetési stílusod. Ebben sem tudsz csalni, felkészülni. Hiába vezetsz majd lassan, mert arra is mondhatják, hogy nem vagy határozott. Egy hivatásos sofőrnek haladni is kell. Nem baj ha hibázol benne. Én padlógázzal mentem végig a pályán, rengeteget sávelhagyással, mégis azt mondták remek teljesítmény.

Meg lesznek memória tesztek.

Ezeket sem tudod kicselezni.

Mutatnak közlekedési szituációkat egy pillanat erejéig és neked majd a feladat végén emlékezned kell miket láttál.

Szóval egyszerűen kiszűrik az életképtelen, alkalmatlan egyedeket.

Amivel én nagyon egyetértek. Szerintem MINDEN gépkocsivezetőnek kellene ilyen tesztet csináltatni, ez kellen legyen a jogsi feltétele.

Plusz 5 évente vizsgáztatni mindenkit. KRESZből és vezetésből is.

2023. jan. 1. 07:36
 2/5 jpeacefuler ***** válasza:
100%
Én 2 hete voltam. Abból amit leírt az első válaszoló semmi nem úgy történt. Beszélgetés egyáltalán nem volt. Egy monitor előtt kellett ülni és a képernyőn felvillanó színekre, vagy egy fejhallgatón hallható sípolásokra kellett reagálni gombnyomással, vagy pedálnyomással. Egy pár kérdést is kiírt a gép, amikre mindig 4 válaszlehetőség volt. Meg alakzatok villantak föl és jobb vagy bal gombbal válaszolsz, hogy stimmel másik 4 mintához vagy nem. Ez PAV2 volt. Értelme nem sok van szerintem. Nyugati országokban nincs is ilyen vizsgálat mégsincs rosszabb helyzetben a közlekedési morál, vagy az árufuvarozás színvonala. A KRESZ meg a forgalmi vizsgán kell megfelelni, utána meg lesz majd rutinod az évek alatt.
2023. jan. 1. 08:00
 3/5 anonim ***** válasza:
57%

2,

14 éve voltam, nem gondoltam volna, hogy ennyire laza lett.

Ha tényleg így van ennek nem sok értelme van.

2023. jan. 1. 08:04
 4/5 jpeacefuler ***** válasza:
95%
Persze. Tényleg nincs értelme. Pont a múltkor olvastam, hogy egy illetőt elmeszeltek a PÁVon, aztán fogta magát és kiment Németországba sofőrködni, ott nem kérnek ilyen PÁVos marhaságot. Már hosszú évek óta elismert tehergépjárművezető, a szakma egyik kiválósága. Ja, és sok ilyen van.
2023. jan. 1. 08:49
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! :)
2023. jan. 1. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!