Az M3-as autópályáról hová tűnt a "RING" pihenőhely Mogyoródnál?
Évek óta nem jártam Pest megyében tegnap éjszaka viszont muszáj volt Bp-re felmenni. Időnként szoktam nézni az autópályák elemeiről wikipédia leírást, először ott tűnt fel, hogy nincs írva a Ring pihenőhely a Hungaroring lehajtó előtt ahol sorolja a hidakat, pihenőket, lehajtókat, stb.
Gondoltam biztos csak kifelejtette aki szerkesztette, viszont arra emlékszem, hogy mikor mentünk nem láttam a pihenőhely tábláját se oda, se visszafelé.
Mivel vaksötét meg köd volt, nyilván nem látszott semmi, hogy mi van a helyén meg mi van az autópálya mellett.
Ezek szerint tényleg eltűnt/megszűnt ez a pihenőhely és parkoló? Miért szüntették meg? Mi lett vele? Mi van a helyén?
A wikipédián vissza lehet nézni a laptörténetet és ott látszik 2019 előtt, tehát nem volt kifelejtve.
Megszűnt és megépítették az új mogyoródi csomópontot.
A ring pihenőhely/lehajtó útjait tudtommal már csak akkor nyitják meg, amikor van valami nagyobb esemény a Hungaroringen. Ilyenkor az M3 leállósávja "VIP sávvá" változik és a vip járművek a régi lehajtón, az egykori ring pihenőhelyen keresztül hajthatnak le/fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!