Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Kinek van igaza? Emiatt...

Kinek van igaza? Emiatt vesztünk össze

Figyelt kérdés

Én már jó pàr éve megszereztem a jogosítványt kamionra, de nem sokat tanítottak és azóta nem is vezettem, nem váltottam munkàt.

A pàrom viszont kamionos belföldön és tervezzük hogy ki menjünk négykezesbe amíg jobb anyagi helyzetbe jövünk de ez most lényegtelen.

Eljöttem vele utasként mielőtt belefognánk, hogy úgymond újra tanuljak mert màr nagyon rég vezettem, parkolás tolatás szinte teljesen uj még.

Kértem, hogy magyarázza el, tanítsa meg a tolatást mert itt teljesen fordítva van mint kisautónál. Erre szinte rám förmedt, hogy miért nem néztem másokat hogyan csinàljàk. Mert csomó alkalom volt amikor mellénk parkolt be valaki, miért nem figyeltem hogy tudjam.

Èn meg ledöbbentem, nekem semmit nem segit hogy nézek valakit hogy néha jobbra vagy balra tekeri a kormányt, ezt nekem kell csinálnom, hogy megtanuljam, érezzem mennyit kell fordítani, merre megy a hàtulja. Erre ő szinte lehülyézett mert szerinte kívülről is ha nézem megtanulnám ‘csak engem nem érdekel’.

Kiváncsi vagyok mit gondoltok, ez tényleg olyan dolog amit megtanulhatok mást nézve?35n

2022. dec. 22. 18:45
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem mindenki született pedagógus vénával, hogy nyugodtan képes legyen rávezetni a másikat a probléma megoldására.
2022. dec. 22. 18:57
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Elöször is a lehetö legrosszabb ötlet így kettesben vezetni, ezzel garantáltan tönkremegy a kapcsolatotok

Másrészt ha éppen vezet, rettentö idegesítö, ha valaki közbebeszél, mégha csak kérdez is.

Harmadszor ha nem tudsz tolatni, akkor hogy akarnál vezetni kamiont?

Vegyél leckéket egy autós iskolában

2022. dec. 22. 18:57
 3/8 anonim ***** válasza:
Van jogosítványod, szóval mi nem tiszta? Nem mindegy, hogy azt nem érted, hogy mikor merre kell tekerni a kormányt, vagy olyan finomságokat akarnál megérdeklődni, hogy a vontató hátulja a tolatásnál kanyarban mennyivel fordul kintebb, vagy a pótkocsi tengelyei közül melyik legyen a referencia egy vonal mellé állásnál... ezeket az apróságokat simán meglehet érdeklődni, hogy aztán amikor te tolatsz, tudd alkalmazni ezeket az apróságokat.
2022. dec. 22. 19:04
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Szép álom volt.
2022. dec. 22. 20:37
 5/8 anonim ***** válasza:

Az a baj nálad is hogy először nem kamiont kellene vezetned hanem egy kis teherautót.

Amikor az már nagyon meg akkor átülni a kamionba.

Régen nem is lehetett pótost vezetni csak 2 év gyakorlat után és ezt most is így kellene lenni.

Az ám borzasztó kevés hogy előre eltud menni valaki egy autóval, a neheze a szűk helyeken van.

2022. dec. 23. 05:23
 6/8 anonim ***** válasza:
72%
Szép pár lehettek.
2022. dec. 23. 09:41
 7/8 anonim ***** válasza:
80%
Verni is szokott, vagy csak "rád förmed" időnként?
2022. dec. 23. 09:47
 8/8 anonim ***** válasza:
73%
A leírtak alapján én a váláson gondolkodnék, nem a közös munkán.
2022. dec. 23. 10:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!