Kamionosok! Ponyvázásnál mire kell figyelni milyen hibákat lehet véteni vagy mivel mehet el sok idő?
Figyelt kérdés
2022. dec. 12. 10:22
1/10 anonim válasza:
Ha rá tudsz tolatni a rámpára, akkor a többi már gyerekjáték.
Egyébként:
-legyen feszes
- minden rögzítés rendesen legyen meg
- eső, hó, jég a tetejéről tud meglepetést okozni
- ha oldalról ponyvázol, akkor a lécek leszedése, felrakása lehet macerás, de ezt igazából látni kell rutinos kollégáktól ki milyen technikával tudja gyorsan csinálni
2/10 anonim válasza:
a TikTokon sok ponyvázást is láthatsz, főleg a nők szeretik bemutatni, milyen ügyesek...
3/10 anonim válasza:
Szélben a ponyva felvarázsolása a pót tetejére, egy jófajta szálkás léccel, elég fain.
4/10 anonim válasza:
Igen :D
Eszembe jutottak a régi papírgyáras idők Dunaújvárosba :D, de hála istennek már a ponyvások nagyrésze rolós.
5/10 anonim válasza:
#3 ugyan én sose dolgoztam olyannal, de nem tűnik agysebészetnek, áthurkolsz a lyukon egy spanifert kötsz rá egy masnit és átdobod a túloldalra a fémes részét majd másik oldalon felhúzod és max rákötöd az alvázra valahova.
6/10 anonim válasza:
ez a "mivel mehet el sok idő?" eleve hülye gondolkodásmód, ebben a szakmában nem szabad sietni akármit is mond az agyalágyult lacika meg a cégednél az irányító/főnök, szépen ráérősen kell hogy még véletlenül se maradjon ki valami... elfelejtesz lekötni egy papírtekercset mondjuk mert van fent 8 db, leplombázzák a pótkocsit és menet közben jössz rá akkor már bszhatod, vagy balesetnél ha majd kiesik az útra de talán baleset se kell hozzá egy kicsit nagyobb kormánymozdítás és képes elrepülni.
8/10 anonim válasza:
#6: Még szerencse, hogy ponyvázásról volt szó...
9/10 anonim válasza:
#8 ha ilyen degenerált vagy hogy képtelen vagy behelyettesíteni a mondanivalóm a környezetbe az már a te szegénységi bizonyítványod. Mit nem értesz azon hogy nem szabad kapkodni ? Ha értesz a szakmához akkor pontosan tudod mikre értettem (pl szarul rakod vissza a vasrudat a pót elején azt menet közben egyszer csak kiszáll a helyéről és lebegni fog mint 1 zászló), felesleges itt részletekbe menni mert a kérdező úgy se fogja tudni amíg nem kerül oda, ha meg már dolgozik akkor miért itt kérdezősködik és nem a helyszíneken, rólad meg annyit hogy ha te se tudod miről beszélek akk mi a faszt okoskodsz meg pofázol be nekem? De ha ilyen g*ci okos vagy világosítsd fel te :)
10/10 anonim válasza:
Mondjuk arról ,hogy rakományrögzítésről szól a mondandód, nem ponyvarögzítésről, amiről a kérdés, de hát a funkcionális analfabétizmusról már nincs bizonyítvány. De legalább jól megmondtad a magadét
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!