Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Az elektromos roller nem ázik be?

Az elektromos roller nem ázik be?

Figyelt kérdés

Pl esőbe vagy ha nagyobb pocsolyába mész

Vásárlás előtt állok és nem nagyon találtam erről több infót

2022. dec. 11. 10:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
49%
#10 Nem kötekedhetnékem van, hanem nem értem, minek merül fel a pocsolya, és mi az, hogy nem az a célod, hogy minden pocsolyába belemenjél. Az a normális cél, hogy nem mész bele pocsolyába. Mert ugye ha nem minden pocsolyába mész bele, az nem garancia arra, hogy amikor 100-ból 1-be belemész, az nem pont az lesz, ami borulást és kárt okoz. És ez nem kötekedés, ez szimplán logika.
2022. dec. 13. 15:02
 12/14 A kérdező kommentje:

Nagyon logikás vagy:D mint irtam nyilván kerülöm a nagyobb vizeket :D

Biztos van olyan helyzet amikor elkerülhetetlen.. a kérdés akkor is valós és érthető

A választ megkaptam le van tudva pont.

2022. dec. 13. 16:28
 13/14 anonim ***** válasza:

"Biztos van olyan helyzet amikor elkerülhetetlen" - na látod, ez egy feltételezés.

Ellentétben azzal, hogy MINDEN pocsolyát kerülni kell, mert SOHA nem tudhatod, mi van alatta. Ez logikailag a legtágabb és a legbiztonságosabb megfogalmazás. Gondolom már nem tanítanak matematikai logikát 5. osztályban.

2022. dec. 13. 16:35
 14/14 anonim ***** válasza:
Nekem Xiaomi van az alsó kategóriából. Mentem már vele szakadó esőben, semmi baja nem lett.
2023. jan. 23. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!