Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Németországban és Ausztriában...

Németországban és Ausztriában milyen hirdetőoldalak vannak?

Figyelt kérdés
Olyan oldalakra gondolok, mint amilyen nálunk pl. a hahu is. Gondolom a németeknek és az osztrákoknak is megvan a saját kis hirdetőoldaluk, ahová a többség fel szokta rakni az autóját.

2022. dec. 6. 02:21
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
mobile, autoscout, willhaben, gebrauchtwagen
2022. dec. 6. 06:16
 2/7 anonim ***** válasza:
80%
Mobile.de-t használjuk sokan simán rá lehet szűkíteni a keresésnél országra . Autoscout , bár az nem annyira el terjedt mint a mobile . De még ott a willhaben és a gebrauchwagen vagy az ebay kleinanzeigen is
2022. dec. 6. 08:03
 3/7 anonim ***** válasza:
44%
Mobile.de az német
2022. dec. 6. 08:06
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm. A mobile.de nektek nem ad be minden hirdetésre page not found hibaüzenetet? Google nekem is feldobta, de azt hittem valami átverős oldal, mert semmilyen hirdetést nem tudtam rajta megnézni.
2022. dec. 6. 14:35
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én a kleinanzeigent használom, azon megvan minden hírdetés ami a mobile-n, automatikusan kiteszi a kleinanzeigenre a mobile-re feltöltött hírdetéseket, plusz még amit csak a kleinanzeigenre töltenek fel.
2022. dec. 6. 14:57
 6/7 anonim ***** válasza:
#3 tudom , hogy német , de tudsz országra szűkíteni a keresésnél azaz fogod ausztriára szűkíted a keresést és kész akkor már csak az osztrák hirdetéseket hozza fel a kereséskor
2022. dec. 7. 13:46
 7/7 anonim válasza:
+1 szavazat a willhaben.at ra
2022. dec. 11. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!