Mostmondjammeg kérdése:
Van egy balesetes kilométeróra, műszerfal gépjárműbe ahol a mutatók beálltak az esetre,ez megváltoztatható?
Figyelt kérdés
Vásároltam egy "jobb" műszerfalat a gépjárművembe, de később vettem észre, hogy a mutatók beálltak a baleseti attakra. Azaz nem nullán állnak alapba, hanem mutatják az értékeket ami akkor történt.
Kérdésem, lehet ezen változtatni? Azért vettem meg, mert olyan műszerfalat szeretnék, de ami rendesen működik, mi kell ahhoz, hogy a mutatók visszaálljanak a nullára és korrekten mutassák a pillanatnyi állást ha vezetem a gépjárművet?
2022. dec. 1. 18:08
2/5 Vortrex válasza:
Ki kell próbálni, hogyha rá vannak kötve a kábelek, akkor észhez tér-e, szerintem igen. Ha tönkremegy a generátor és simán csak lemerül menetközben az akku, akkor is kimerevednek a mutatók típustól függően.
3/5 A kérdező kommentje:
Így legyen, azért vettem, hogy menjen, de a fotó nem sok jót ígér egyenlőre.
2022. dec. 1. 20:11
4/5 anonim válasza:
Próbálj felkeresni műszerfal javító céget, pl Haudek
5/5 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudnak segíteni benne, maximum, ha alapfelszereltségű GLX kilóméter órára bukkannék, akkor, különben a system rendszere állandóan a hiányos dolgokat követelné menet közben, amellett hogy a többi funkciók is szépen működnének. Kiiktatni nem tudja a cég a felprogramozottat.
2022. dec. 14. 13:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!