Januárig kell letennem a KRESZ vizsgát (9hónap letelt) ha nem megyek át, újra lehet próbálkozni? Ha éjjel-nappal azt tanulnám, mennyi idő lenne megtanulni? Kicsit elhanyagoltam.
#8 írta, hogy ,,Én azt feltételeztem, hogy aki már vizsgára készül, az egy pár éve már szokott közlekedni, így ismernie kell a szabályok többségét; a fennmaradó néhány specifikus szabályt pedig az oktatáson elsajátítja. De aki életében nem járt még az utcán, az ne azzal akarja kezdeni, hogy egy másokra veszélyes járművel megy az emberek közé, bízva a szerencséjében...’’
Ebből következtettem arra, hogy a szabályokat ismerni kell stb
A keresztapuval vezetgetés jó dolog, de a kresz szabályokat nem fogod tőle megtanulni.
Amit így meg tudsz tanulni, azt kb. az első pár órán amúgy is megtanítaná az oktató. De így fennáll a veszélye, hogy kialakulnak olyan reflexek, amiket majd az oktató irthat ki belőled, mert a vizsgán bukást ér. Pl. üresben gurulás, parkolásnál kézifék mellőzése, stb.
Ha lejárt az 1 év, akkor igen.
De érdeklődj inkább az autóiskolánál.
Nem, a 9 hónap telt le. Április elején lesz 1 éve. Csak ugye el kell menni vizsgázni 9 hónapon belül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!