Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Lehetséges volna-e a kórházból...

Lehetséges volna-e a kórházból betegeket hazaszállítani utazási költséges papírra üzletszerűen?

Figyelt kérdés

Tegnap a kórházból haza hoztam a rokonom, egy ilyen papírral. Eszembe jutott, hogy elég kapós volna, hogy ingyen v. jelképes összegért (1 000 Ft) haza vinném a betegeket, és kérnék (követelnék) ilyen papírt tőlük.

Ezt lehet csinálni jövedelem szerzés céljából maszekba, vagy vállalkozóként? Van erről álláspontja a hatóságoknak?

2010. szept. 30. 11:31
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A költségtérítést a betegek kapják, nem ilyen lusta, nyerészkedő senkiházik, mint te. Amennyiben ilyet csinálsz, az bűncselekmény, hiszen itt az eü pénztárt és a betegeket is megkárosítottad.
2010. szept. 30. 11:45
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
nem lehetséges hisz ezt hatóságok csinálják mint pl: hivatásos betegszállítók. ezt hagyd rájuk.ha szeretnél ilyenben elhelyezkedni,kérdezd meg a Vöröskereszteseket.Ők biztos tudnak segíteni.
2010. szept. 30. 11:56
 3/5 A kérdező kommentje:

Értem.

Az elsőnek, egy nem vagyon nyerészkedő senkiházi, csak te vagy idióta.

A rokonom így fizette ki a benzinem és nem a saját pénzén.

2010. szept. 30. 14:42
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
De te rögtön nyerészkedni akartál ilyeneken, felcsillant az agyadban, hogy milyen jó is lenne ebből meggazdagodni és közben roppant eszes embernek hiszed magad. Ebből látszik, hogy nem én vagyok idióta, hanem te. Nem én akarom a szerencsétlen beteg embereket kihasználni. :)
2010. szept. 30. 17:44
 5/5 A kérdező kommentje:

De nagy nálad a sötétség.

A betegszállítóra sokat várnak a betegek, akár estig is.

Ezért sokan ismerősöket és rokonokat fogadnak meg a saját pénzükön, hogy elmenjenek értük, mert sietnek haza.

Az ember mindig keresi a pénzszerzési lehetőségeket, és ez esetben is szerintem hasznos tevékenységet végezz.

De ez a hivatalos betegszállítók asztala.

2010. szept. 30. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!