Tanulóvezetők,mennyit fizettek most egy vezetésóráért?
B kategória.Írjatok légyszi települést is,de legalább megyét.
Én:8500 forint/50 perc. Kecskemét.
És egy másodlagos kérdés:
Kőkemény árak vannak e téren is,hogy bírjátok anyagilag? Milyen gyakran vezettek?
Én igyekszem kétszer egy héten,de már 30 óránál tartok,és még mindig kellene jó pár. Heti egy lenne az ideális,amit ki tudnék még kényelmes(ebb)en fizetni,de azzal meg lassan haladnék. Ráadásul barmikor emelhetnek megint,úgyhogy jó lenne miharabb a jogsi.
Székesfehérváron , ahol én tanulok, ott most 9 ezer egy óra vezetés B kategóriából, de nagymotorra, amire én járok az meg most emelkedett 10 ezerre, mikor elkezdtem, akkor még 8 ezer volt. Kicsit fura, hogy motorra drágább, mikor rutinon is egyszerre 3-an vezetünk, nem csak egy tanuló/50 perc.
Ugyan már levizsgáztam, de ennek mindössze 2 hete, így még szerintem aktuális a válaszom.
- Tiszaújvárosi autósiskola, Miskolcon vezetés: 8000 Ft egy óra, ami 50 perces
- Amikor nekikezdtem a jogsinak (tavasszal) akkor direkt volt erre félretéve pénzösszeg
- Heti 1 alkalom (2x1 óra, mivel ugye nem a megyeszékhelyen van az autósiskola, így jellemzően 1 óra országút - 1 óra város, a vége felé 2 óra város - 2 vizsgakör)
- Szerintem X pótórát egyben is kifizethetsz az oktatódnak amennyit érzel, hogy kell még, és/vagy amennyit ő javasol, nekem 5 plusz óra kellett, egyszerre fizettem ki a 40 ezret.
#1-es válaszoló, és a többiek aki még tudja, a linken mi a különbség a B Normál, B Expr/hétvége, B VIP között? Tudom, hogy már nem érint, de kíváncsi lennék :)
#2 Én speciel mentem szombaton is, de nem számítottak fel plusz dijat, viszont jóesetben heti 1x mentem 2órát (2x50 percet).
Expresz/hétvége, annyi hogy gyorsított képzés, vagyis heti több vezetési órát, alkalmat biztosítanak. Gondolom a VIP, hogy ezt még megfejelik, ennél a sulinál pl van angol nyelvű oktatás is.
Üdv:1
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!