Mikor lesz Sármellék-Los Angeles közvetlen repülőjárat?
Figyelt kérdés
Csak kíváncsiságból.2022. nov. 24. 19:49
21/43 anonim válasza:
20: a Gripenek hatótávja 3200 km, a Sármellék-LA távolság meg 10.000 km. Egy Airbus A380 vagy egy Boeing 787 tudná megtenni tankolás nélkül, de egyik se tud felszállni Sármellékről.
22/43 anonim válasza:
#21: Akkor tévedtem, nem értek a vadászgépekhez, feltételeztem, hogy ha ezek ilyen gyorsak, akkor messze is tudnak menni :) Talán az Amerikai hadsereget keresse meg akkor a kérdező (esetleg a NASA-t), biztos van nekik valami nagy hatótávolságú repülőjük vagy helikopterük, ami fel és le tud szállni Sármelléken és megállás nélkül eltud menni Los Angelesre :) Itt már csak az kérdés, hogy mennyi $$$$ áll rendelkezésre :D
23/43 anonim válasza:
Nemrégiben volt egy göldátgúrós kérdés. Nem lenne egyszerűbb bedobni az embereket itt, és pár perc múlva felesnek ott?
25/43 anonim válasza:
Szerintem egy napelemes repülő kellene a kérdezőnek, ami helyből felszáll, és a napot követve körberepülné a Földet, és a végén leszállna Los ANgelesben. És akkor meg is lenne a Sármellék-Los Angeles közvetlen repülőjárat. Kérdező, szerintem hivd fel Elon Muskot, hátha van egy szabad napelemes repcsije. A száma +1-555-555-5555. Azért van ilyen telefonszáma, hogy mindenki (aki hülye), fel (ne) tudja hivni.
26/43 anonim válasza:
Miért repülőjárat? Túl egyszerű, elavult.
A hévizi tavat kell kiterjeszteni az Atlanti-óceán partjáig. Onedin kapitány felújított scooner-ével a tavirózsák mellől áthajózni, .... na ammán döfi.
27/43 A kérdező kommentje:
#21 Mi az oka amiért nem tud felszállni?
2022. dec. 30. 09:55
28/43 anonim válasza:
27: Rövid a kifutópálya. Sármelléken 2500 méter hosszú a futópálya, a legkisebb 787-nek (787-8) a felszálláshoz 2600 méter kell minimum. Az A380-asnak 3750 méter kellene. Plusz Sármelléken nincs megfelelő szakembergárda és eszközpark ekkora gépek kiszolgálására, de ez már csak mellékes.
29/43 A kérdező kommentje:
#28 Akkor Magyarországon csak a ferihegyről tudnak felszállni?
Egy Falcon 7x is meg tudja tenni?
De az utóbbi fel tud szállni?
A380 és 787-8 gépek a Debrecenin fel tudnak szállni?
2022. dec. 30. 18:10
30/43 anonim válasza:
A debreceni reptéren is ugyanolyan hosszú a kifutó, mint Sármelléken. A Falcon 7X papíron meg tudná tenni a 10.000 km-t, de gyakorlatban nem. Egyrészt biztonsági okokból, másrészt az időjárás miatt, az Atlanti óceán felett általában nyugati szél van, így odafelé jelentősen lecsökkenne a hatótávja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!