Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Sárba beragadt kocsihoz kit...

Sárba beragadt kocsihoz kit hívhatok segítségként? Autómentő?

Figyelt kérdés

Rossz helyre álltam le ma reggel, és besüllyedt a kerék a sárba. Sehogy sem tudok kijönni, pedig már tolni is próbáltuk. Honnan lehet ilyenkor segítséget hívni? Autómentő vállal ilyesmit? Délután haza kéne mennem valahogy a kocsival!

19/L

2010. szept. 28. 10:26
 1/7 Réti bubuzér ***** válasza:
Veszel egy kötelet valamelyik benzinkúton, és megkéred a szomszédot, vagy egy random arra járó autóst, hogy húzzon már ki a sárból.
2010. szept. 28. 10:31
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Autómentő vállal ilyet de szerintem egy 10000-s legyen nállad ha szerencséd van kapsz vissza belőle... Sokkal olcsóbb a vontatóköteles megoldás, ha jól körülnézel a csomagtartódban lehet találsz is kötelet egy kis táskában... azt használva valakit akinek van kocsija megkérsz, hogy húzzon ki a sárból. Múltkor a feleségem akadt el sárban az volt a szerencséje, hogy 2 nappal ezelőtt én is vontattam egyik kollégámat úgy, hogy ott volt az 5 éves fiam :D ő szépen mindent megjegyzett és elmondta anyucinak hol a kötél, hol a "vonószem" amibe a kötelet be lehet akasztani, hova kell becsavarni a vonószemet és azt is hogy hogyan csinálja. Nagyon büszke vagyok rá a feleségem meg nagyon örült a segítségnek azért írtam le a történetem.

Laci

2010. szept. 28. 10:57
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
tűzoltóságot
2010. szept. 28. 13:26
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
A tűzoltók nem erre vannak, van jóval fontosabb dolguk is. Kötelet keress vagy hívj fel egy rokont, esetleg kérj meg egy másik autóst ha nincs köteled hogy neki van-e és húzzon már ki
2010. szept. 28. 13:52
 5/7 anonim ***** válasza:
67%
Csodálkoztam volna, ha nem egy nő jár így... :D
2010. szept. 28. 15:59
 6/7 anonim ***** válasza:
50%
ha van valami nagy ruhaanyag vagy gumianyag a csomitartóban esetleg faágak stb kerék elé teszed vagy alá dugdozod aztán egyszer csak kitudsz jönni vele :) de a ruhát felcsavarja a kerék :) bocsi de a fa megoldás hasznos :)
2010. szept. 28. 20:19
 7/7 anonim ***** válasza:

Húzzátok ki kötéllel, csak nehogy így járj:

[link]

:)))

2012. márc. 13. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!