Sárba beragadt kocsihoz kit hívhatok segítségként? Autómentő?
Rossz helyre álltam le ma reggel, és besüllyedt a kerék a sárba. Sehogy sem tudok kijönni, pedig már tolni is próbáltuk. Honnan lehet ilyenkor segítséget hívni? Autómentő vállal ilyesmit? Délután haza kéne mennem valahogy a kocsival!
19/L
Autómentő vállal ilyet de szerintem egy 10000-s legyen nállad ha szerencséd van kapsz vissza belőle... Sokkal olcsóbb a vontatóköteles megoldás, ha jól körülnézel a csomagtartódban lehet találsz is kötelet egy kis táskában... azt használva valakit akinek van kocsija megkérsz, hogy húzzon ki a sárból. Múltkor a feleségem akadt el sárban az volt a szerencséje, hogy 2 nappal ezelőtt én is vontattam egyik kollégámat úgy, hogy ott volt az 5 éves fiam :D ő szépen mindent megjegyzett és elmondta anyucinak hol a kötél, hol a "vonószem" amibe a kötelet be lehet akasztani, hova kell becsavarni a vonószemet és azt is hogy hogyan csinálja. Nagyon büszke vagyok rá a feleségem meg nagyon örült a segítségnek azért írtam le a történetem.
Laci
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!