Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Magyar Targonca és a nehéz...

Magyar Targonca és a nehéz gépkezelői jogosítvánnyal tudok munkát vállalni Ausztriában?

Figyelt kérdés

Ha Magyarországon csinálom meg a targonca illetve a nehézgepkezelői vizsgát elfogadják Ausztriában ?

(Már nincs Europass)

(Kérem olyan írjon aki 100% ig tisztában van ezzel) (3324, 4511) )

2022. okt. 19. 18:06
 1/4 anonim válasza:
100%
Én most csináltam meg a targoncavezető tanfolyamot, mindhárom gépcsoportra,és ott azt mondták hogy nem fogadják el kint,ha kint akarsz dolgozni, akkor kint is meg kell csinálni. Bár azt mondta az oktató,hogy hallott olyanról akinek elfogadták,de az ritka.
2022. okt. 19. 18:18
 2/4 A kérdező kommentje:
Akkor el se kezdem. Telefonban azt mondta a suli hogy elfogadják “szerintük.” (Nyilván nem rontják az üzletüket) :D
2022. okt. 19. 18:24
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Vannak a facén csoportok, ahol Ausztriai munkákat kínálnak. Keress köztük targoncás hirdetést, és a feltételek között szerintem megtalálod a választ.
2022. okt. 19. 18:37
 4/4 anonim válasza:
100%
Hát ilyen sulinál tényleg ne kezdjél bele,viszont nem jársz rosszul ha megcsinálod itthon,mert eltudsz benne helyezkedni és legalább lesz benne tapasztalatod. Tapasztalattal meg könnyebben tudsz kint munkát találni, mint anélkül. Én is kiakarok majd menni idővel,bár én nehezebben találok munkát vele mert én nő vagyok. 1-es voltam.
2022. okt. 19. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!