Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Lehet egy nap kétszer tankolni...

Lehet egy nap kétszer tankolni hatósági áron?

Figyelt kérdés

Nagy utam lesz, egy tank benzin nem lesz elég oda-vissza. Megtankolok egyszer itt/MOL kút/, meg, ha odaértem a másik városba ott is/Shell kút/.

Fogok tudni kétszer tankolni hatósàgi áron? Nem büntetnek meg vagy ilyesmi? Mert ugye a forgalmit azt lecsippantjàk, és azt látja a kút, NAV, stb.

Mindenhol mondott már nekem mindenki mindent, úgyhogy én már tényleg nem tudom. Még olyat is mondtak nekem, hogy a NAV is megbüntet, ha többször tankolok.

Egy héten talán kétszer szoktam összesen tankolni, de most hosszú utam lesz, a tank meg kicsi.

ÉRTELMES VÁLASZOKAT KÉREK, AKI CSAK BESZÓLNI TUD AZ TŰNJÖN IS ARRÉBB!

2022. okt. 5. 10:44
 1/5 anonim ***** válasza:
58%

Elvileg egyszer tudsz egy nap. Nincs semmilyen büntetés, csak a másodikat már piaci áron kapod.

Feltéve ha működik ez a rendszer.

2022. okt. 5. 10:47
 2/5 A kérdező kommentje:
Akkor majd este elszaladok szünetben, és megtankolok ma, csak kényelmesebb lett volna, mert reggelig dolgozok. Mindegy. Köszi a választ.
2022. okt. 5. 11:04
 3/5 anonim ***** válasza:

Lecsippantják? :O

Én két forgalmit viszek és úgy tankolok 2x50 litert egy tankba és mindig vevő rá a kutas, nincs csippantás.

2022. okt. 5. 14:04
 4/5 anonim ***** válasza:
Csak a MOL-nál nem lehet napi többször. OMV alkalmanként 50 litert enged, nem nézik, hányszor mész egy nap. Motorral járok, volt olyan utam, hogy 4x tankoltam egy nap, mindig hatósági áron.
2022. okt. 7. 15:52
 5/5 A kérdező kommentje:
Találtam a csomagtartóban egy pár liter benzint/nem régit/, és beletankoltam azt az autóba, majd visszafelé tankoltam rendesen, szóval nem volt gond. Köszönöm a válaszokat! Legközelebb legalább, akkor nem parázok ezen.
2022. okt. 7. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!