Borzalmas forgalmi vizsga sztorik?
Vannak felhàborító storyk?
Meséljetek
Ez is te vagy?
https://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__egyeb-kerdesek__1..
Tök felesleges lázadni, elfogadod, lenyeled a békát, és legközelebb jobban teljesítesz.
Felnyílik a vizsgaközpont sorompója, gyök kettő felével elkezdek átgurulni. VB: jó ez ennyi volt. Mondom mi van? VB: elsőbbségadási kötelezettség súlyos mulasztása. Kamion jött balról kb 150-200 méterre.
Ezelőtt 20perccel.
Oktató: Sokat dolgozol?
Igen
Akkor van sok pénz is biztos.
Mondom nem, nincsen.
Évekkel később kaptam egy idézést. Valaki feljelentette azt az oktatót, és kiderült hogy sokan panaszkodtak rá ilyesmikkel.
Beszálltam a verdába, mellém ült az oktatóm. Mondták előtte haverok, hogy van a vb-k között egy hülye nő, az nagyon szivat, mindenkit megbuktat. Úgy voltam vele, hogy kicsi az esély, hogy én kapom. Én kaptam. :) Megindult a kocsi irányába, bepattant mögém, majd kezdődött a halál.
-Na, akkor jó napot kívánok! X vagyok. Maga kicsoda is?
-Jó napot! Y vagyok.
-Kérem is most rögtön a személyi igazolványàt, lakcímkàrtyàjàt, az oktatójàtól meg kérem a kartonjàt.
Odaadtunk neki mindent. Erre kérdezi tőlem.
-Neve?
-Y.
-Lakcíme?
-Z utca, S tér, 10.
-Anyja neve?
-XY
-Marika/oktatóm/, ez a karton nem jó. Nem jól szerepel a neve a kartonon. Meg te már a második oktatója vagy.
Na, itt lett egy kisebb vita közöttük. Végül visszaadott mindent, és kezdődött a TÉNYLEGES POKOL.
-Na, akkor kérem a napiellenőrzést elvégezni.
Kiszálltam, kerekek, fényszóró, féklàmpa, stb. Minden megvolt. Visszaszàltam.:
-Az autón mindent rendben találtam.
-Húzzon kettőt!
Húztam, egy belvárosi kör lett volna, balra előre parkolás, meg U megfordulàs.
-Na, akkor indulhatunk!
Elkezdtem kigurulni az autóval, mentünk pár métert, majd nyomtam egy satuféket.
-A féket is rendben találtam!
Nem szólt semmit. De ezt így kellett, mondta az oktató. Más városban nem tudom ezt kell-e.
Elindultunk. Amint kiértem a központból jött egy elàgazàs, előre nem lehetett menni, csak jobbra vagy balra. Kérdezem oktatóm merre menjek?
-Amerre akarsz.
Nem is értettem miért nem mondta, mert minden órán mondta végig normálisan merre menjek. Csak lestem, és elmentem jobbra.
-Nem erre kellett volna menni, de mindegy.
Mondta az oktató.
Olyan ideges lettem, hogy remegni kezdett a lábam.
Vb: -Valóban nem erre kellett volna jönni!!!
Oktató: - Jó, rendben. Akkor menjünk ki egyenesen, majd balra fogunk kanyarodni.
Kimentem, majd bementünk egy közbe, ott volt egy STOP tábla + egy hatalmas bukkanó. Az autó két kereke a bukkanón állt, a többi lentebb. El kellett volna indulnom fékkel. Nem sikerült. Lefulladtam.
VB: -Én ezt nem így csinàlnàm.
Ennek hallattàn még jobban remegni kezdett a lábam, és újra lefulladtam, majd harmadjàra is lefulladtam.
VB: -ISTENEM!!!!
És elkezdett cancogni.
Nehezen, de elindultam, aztán mondta az oktató, hogy akkor be a parkolóba, balra előre menjek be.
Megálltam, kinéztem a helyet. Szuper lassan indexeltem, szétnéztem, és elkezdtem betenni az autó orrát a helyre, erre elém ugrott egy vénasszony a jàrdàról, és megnyomtam a féket.
VB: - Na, akkor itt véget is ért a vizsgája. Indexet nem tette ki, elsőbbséget nem adta meg a gyalogosnak.
Elém dobott szó szerint egy lapot, hogy írjam alá, és kipattant az autóból. A vizsga 13. percében megbuktam.
Még köszönni se köszönt.
Meséltem haveroknak, mind kb ugyanígy járt emellett a pokoli nő mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!