Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Hanyadjára mentetek át vizsgán...

Hanyadjára mentetek át vizsgán ? Ha buktatok miért ?

Figyelt kérdés
Illetve szerintetek melyek azok a bukás okok melyekre nem is gondolna az ember ?
2022. szept. 27. 16:31
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Milyen vizsgán?
2022. szept. 27. 16:46
 2/9 A kérdező kommentje:
B forgalmi
2022. szept. 27. 16:48
 3/9 anonim ***** válasza:
72%

KRESZ-en elsőre átmentem.

Forgalmi harmadjára lett meg.

Első: Úgy remegett a lábam, hogy nem éreztem alatta a pedált, és lefulladtam 84744847-szer, végig beszélt hozzám a vb és szekàlt is. Tudtam, hogy meg fog buktatni, mert mondták, hogy a piszok nő mindenkit megbuktat. Így is lett. Parkolàsnàl elém ugrott egy vén kur va és azt mondta a vb, hogy ennyi.

Második: Minden oké volt, majd hirtelen az oktató belenyúlt a kormányba, mert szerinte közel volt a padka/nem tudom így volt-e/.

Harmadik hála az égnek oké volt. Ott mar abszolút nem idegeskedtem.

2022. szept. 27. 16:50
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Mindig a zebránál lelépő gyalogos volt a problémám. (Akkor még az a rendszer volt, hogy csak akkor kellett átengedni) B-nél szerencsére szakadt az eső, így alig voltak az utcán, C-nél viszont ugyanez miatt meghúztak volna, mert a pénteki legnagyobb forgalomban persze, hogy lelépett egy, és csak azért nem húztak meg, mert vittük a vizsgabiztos cuccát a nyaralójába.
2022. szept. 27. 17:50
 5/9 A kérdező kommentje:
Hanyadjára lett meg a B ?
2022. szept. 27. 18:20
 6/9 anonim ***** válasza:
Másodjára. Elsőre hasonlóan jártam, mint #3 második próbája, nekem ugyan nem nyúltak bele a kormányba, csak párhuzamos parkolásnál a vizsgabiztos a semmiből beszólt, hogy hát akkor cseréljek helyet az oktatóval és sok sikert legközelebb. Oktató ekkor fékezett meg, néztem mint a borjú, oktatónak sem volt világos, hogy mégis mi baja van, aztán kinyögte, hogy szerinte rosszul tettem az autó hátulját és ha tovább gurulok hátra, akkor elsodrom a bokrot, ami bukás. Meg sem várta, hogy elkövessem a hibát, mondván nem akart sérülést az autónak, ami csak azért gáz, mert mondta, hogy mielőtt átadom a kormányt, előtte korrigáljak és álljak meg rendesen, hogy ne tartsam fel a forgalmat, mivel még félig kilógott az autó orra. NEM KORRIGÁLTAM SEMMIT, úgy ahogy megkezdtem folytattam is a parkolást, utána kiszálltunk megnézni, volt a bokorig egy bő 5 centi. Mondta az oktató, hogy nem jó ez így, hogy egy olyan hibáért buktat meg, amit még el sem követtem és el sem követtem volna, engedje folytatni a vizsgát, de csak annyi volt a válasz, hogy "már beírta". Hát kösz bazmeg. :)))) Plusz órát nem vettem, legközelebbi vezetés vizsga volt, ugyanaz a vizsgabiztos. Hát ott én egy kicsit felhúztam magam, végigdaráltam mindent, fél órán belül vissza is értünk (gyakorláson ez az útvonal 40 perc körül volt). Egy dologra emlékszek csak a vizsgáról, egyszer bele akart kötni abba, hogy egy szerinte túl meredek emelkedőn nem kézifékkel indultam el, oktató csak szótlanul hátrafordult, majd vissza, aztán a hátralévő időre visszafogta magát, a végén már a telefonját nyomkodta.
2022. szept. 27. 18:27
 7/9 anonim ***** válasza:

#5 Minden elsőre meglett így, a B és a C is, ráadásul nekem akkor még külön volt a rutin és a városi vizsga is. Forgalomba ki se mehettünk amíg nem volt meg a rutin. Most csinálom az A-t, itt is külön kell majd vizsgázni, remélem a sikersorozat nem törik meg.

Üdv:4

2022. szept. 27. 18:31
 8/9 anonim ***** válasza:
Mindhárom (KRESZ, elsősegély, forgalmi) vizsgám elsőre sikerült, hiába voltam nagyon béna a vezetésóráim alatt. Még a 28. óráról is úgy jöttem el, hogy na, ma is tiszta szégyen voltam. A vizsgán csináltam néhány hibát, de egyik sem volt bukást eredményező. Azóta is vezetek.
2022. szept. 27. 19:50
 9/9 anonim ***** válasza:
Elsőre. Hogy kellett volna máshogyan...?
2022. szept. 27. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!