Miert ilyen drága Szombathelyen az E-roller kölcsönzés?
Az egy dolog hogy a hanyatló nyugaton olcsóbb (pl Nottingham), de szerintem egyáltalán nem vészes ez az ár.
Vedd meg a rollereket, tartsd karban, pótold ha valamelyiket összetörik, gondoskodj róla hogy fel legyenek töltve, fejlesztesd az applikációt amin keresztül megy a bérlés, üzemeltess ügyfélszolgálatot. Csináld olcsóbban és akkor tőled fognak bérelni!
Mindenhol ennyi a lime, nem csak Szombathelyen. Szerintem is drága, ezért nem is használom. Általában az autómegosztókkal olcsóbban jövök ki, hacsak nincs bazi nagy dugó.
Egyébként nemzetközi viszonylatban olcsónak számít, sok országban 1 euró a feloldási díj és percenként 0.35 euró körül van. Az otthoni ár, ennek kb. a harmada.
Hát ez szerintem is böszme drága, ehhez már pofa kell ennyit elkérni érte, aztán csak a fél Joskarola lakótelepen járt vele... Nem tudom kiknek szánták ezt, az átlagmagyarnak nincs 17percre 2500Ft-ja...
Én azt javaslom, hogy inkább közlekedj biciklivel, akár használtan veszel egy régi kempinget, az sok évig kiszolgál. Szombathely elég jó biciklizés szempontjából, jól használható bicikliutakat épültek (és épülnek most is).
Csak a tisztánlátás érdekében, 2db rollerért kellett ennyit fizetni.
Így van:
250 Ft az alapdíj és 60 Ft/perc a tarifa. Így 18 percre 1330 Ft-ot kell fizetni rollerenként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!