Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mi a fene van a Soroksári...

Mi a fene van a Soroksári úton? Miért van ekkora dugó?

Figyelt kérdés
Még soha nem volt ennyi autó arra egyszerre, mi okozza? Mostantól ilyen lesz vagy most az “autómentes nap” ellen sztrájkolnak az emberek?
2022. szept. 22. 19:18
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
M0 déli szakaszán 20 kilométeres torlódás volt (délután négykor még biztosan), ez pedig megpecsételte a városi és agglomerációs utak sorsát is mára.
2022. szept. 22. 19:44
 2/5 A kérdező kommentje:
#1 Köszönöm, erre nem is gondoltam. És annak az okát tudod esetleg? Baleset? Túl sok autó? Csak hogy máskor is várható-e.
2022. szept. 22. 22:40
 3/5 anonim ***** válasza:
92%
Úgynevezett munkanap van.
2022. szept. 23. 00:07
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha még érdekel:

Délután hallottam a rádióban, hogy az M0-on az M6 csomópont közelében, az M1 felé vezető oldalon két kamion összeütközött. Kifolyt egy csomó gázolaj (ó, az a drága üzemanyag!) és lett egy 15 km-es sor (akkori hírek szerint). Namost ez a dugó szépen terjedt minden olyan útra, ahonnan rá akartak hajtani az M0-ra. Szerintem egész Dél-Pesten cifra világ volt csüt. délután.

2022. szept. 23. 00:35
 5/5 A kérdező kommentje:
#4 Köszi az infót. Durva. Gondoltam hogy komoly gondok vannak, mert még ekkora dugót arra tényleg nem láttam. Konkrétan az egész Soroksári út állt elejétől végéig tele kocsival.
2022. szept. 23. 00:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!