M61 vs M62?
Figyelt kérdés
Ez vasútkedvelőkhöz szól. Kinek melyik vagy nem. Illetve miért?2022. szept. 21. 19:13
1/7 anonim válasza:
Aa Nohabot azért nem szeretem, mert akkora felhajtás van körülőtte, hogy az már visszataszító. Nem tudom miért kell annyira sztárolni.
Szergejeken dolgoztam is, úgyhogy nekem e kettő közül inkább a grúz kecske tetszik.
2/7 A kérdező kommentje:
Na igen én sem értem miért vannak annyira hasra esve tőlük.
2022. szept. 21. 20:11
3/7 anonim válasza:
Nekem a Szergej volt sokáig a kedvencem, de egyszer volt szerencsém Nohabot vezetni a Vasúttörténeti parkban, azóta az a kedvencem
4/7 Heavenly Host 77 válasza:
Nekem mindkettő a kedvenc mozdonyom
5/7 anonim válasza:
a kettő közül szergej. a nohabbal nem tudok mit kezdeni, nem találkoztam velük soha normál üzemben, szergejek meg ott rohangásztak, ahol felnőttem (meg én is a vezetőállásukon)
6/7 anonim válasza:
Szergej. Szimplán jobban tetszik mint gép minden tekintetben.
7/7 anonim válasza:
M62 férfias, komoly, határozott, erős és szép. Imádom. A kedvenc dízelem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!