Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » B kategóriás jogosítvány...

B kategóriás jogosítvány Forgalmi vizsgára szokta még adni kenő pénzt és ha igen mennyit?

Figyelt kérdés
Jogosítvány
2022. szept. 7. 22:42
 1/10 anonim ***** válasza:
50%

Szoktak hát.

20 az oktatónak, 20 a vizsgabiztosnak.

2022. szept. 7. 22:46
 2/10 anonim ***** válasza:
78%

Nem szoktak, és te se próbáld meg, mert akár fel is jelenthetnek.

Elsőre átmentem mindenféle kenőpénz nélkül. Vezetni kell tudni, nem lefizetni a vizsgabiztost.

2022. szept. 7. 22:47
 3/10 anonim ***** válasza:
96%
Nem.
2022. szept. 7. 23:05
 4/10 anonim ***** válasza:
76%
Nálunk Erdélyben szinte elvárt a kenőpénz, és nem 20-30 ezer forintnak megfelelő összeg, egy barátom most csinálta, 900 eurót fizetett és így is csak a 3-ik vizsgán ment át, bár szerintem ott a közvetítő tette zsebre és várta,hogy átmenjen a barátom, ugye nem lehet megkérdezni a rendőrt,hogy minden ok és megkapta a pénzt.
2022. szept. 8. 04:01
 5/10 anonim válasza:
95%
#4 én is erdélyi vagyok, de felénk abszolút nem elvárt a kenőpénz, sőt, nem is nagyon lehet adni
2022. szept. 8. 04:31
 6/10 anonim ***** válasza:
82%
Nem szokás már, ne is próbáld.
2022. szept. 8. 08:20
 7/10 anonim ***** válasza:
0%

Lehet menni forgalmi vizsgára kenés nélkül, csak minek szopatná magát vele az ember.

Olcsóbb is, gyorsabb is kenni.

2022. szept. 8. 08:30
 8/10 anonim ***** válasza:
59%
Az isten őrizzen hogy az ilyenek kimenjenek az útra.
2022. szept. 8. 08:40
 9/10 anonim ***** válasza:
45%

Hahahah, hagyjuk már.

Van olyan kategóriám, ahol a forgalmi vizsgán vezettem először forgalomban.

Nem ez a veszélyes, hanem a kotla bmw-s hülyegyerekek, akik a világ legjobb sofőrének hiszik magukat és mindenkit "mazsolának" néznek, aki betartja a szabályokat.

2022. szept. 8. 08:58
 10/10 anonim ***** válasza:
70%
Mióta a vizsgabiztos hatósági személynek számít, azóta ugyanolyan bűncselekmény, mintha az igazoltató rendőrt, vagy adóhatósági ellenőrt akarnál megkenni. Mivel őket fedett ügynökök is szokták munka közben ellenőrizni, így egyre kevesebb biztos megy bele a lekenyerezésbe.
2022. szept. 8. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!