Budapesten melyik taxit ajánljátok?
Figyelt kérdés
Holnap ismét kísérete leszek egy néninek, ezúttal rendelőintézetbe. Ám ehhez taxi kell majd, amit feltételezek, nekem kell hívnom miután megérkeztem. Még soha nem taxiztam. Azt szeretném tudni, melyiket ajánljátok, és azt is, hogy van általános, hogy mennyi idő alatt ér ki? Én 10-re megyek a nénihez, 11:15-re van időpontja, és közel van alapvetően a r. intézet, csak nagyon lassan jár a néni, a percekre lévő villamosmegállóhoz is kb 20-25 perc kellett, míg kiértünk. Előre nem hívhatok taxit, azután lesz, hogy megjöttem hozzá, de mert nincs tapasztalatom, aggódom, nehogy elkéssen.2022. szept. 1. 12:29
1/3 anonim válasza:
Hát sajnos eléggé helyzet- és forgalomfüggő, hogy mennyi idő alatt ér oda. Leeht, hogy épp van egy üres kocsi egy percre tőled... De lehet, hogy sokkal messzebbről kell odaérjen.
Az ár mindenhol egyforma, mert egységáras a taxi bp-en.
2/3 qkker1 válasza:
City.
Googlemapson megnézed a menetidőt, hagysz rá 15-20%-ot,és akár most feladhatod az app-on a rendelést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!