Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Az elektromos rollereket ki...

Az elektromos rollereket ki vezette be Magyarországon és ki vágja zsebre a befolyó összeget?

Figyelt kérdés
A Wikipédia nem ad megfelelő választ, és csak magyarul tudok, ne linkeljetek.
2022. aug. 31. 01:52
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
Hát majd te mondod meg kit mi érdekeljen 😂🤣
2022. aug. 31. 12:20
 22/32 anonim ***** válasza:
94%

Ha veszel egy rollert vagy biciklit, azt is otthagyhatod bárhol.

Sőt még egy autót is otthagyhatsz az utcán.

2022. aug. 31. 12:44
 23/32 anonim ***** válasza:
87%
Én voltam :) És nagy a zsebem :D
2022. aug. 31. 13:27
 24/32 anonim ***** válasza:
87%
Megint gyógyszerer ittál?
2022. szept. 1. 06:29
 25/32 A kérdező kommentje:
gyógyszerer 🤣🤣🤣
2022. szept. 1. 09:36
 26/32 anonim ***** válasza:

Nem ugyanazok gyártják a rollereket, mint akik üzemeltetik a kölcsönző szolgáltatást.

Igen, eleinte szabályozatlan volt az elektromos rollerek ügye, de egyre több város és önkormányzat látja be, hogy valahogyan szabályozni kell. Budapesten is már többfelé zónákat jelölnek ki nekik, ahol lerakhatod őket. Egyébként eleve a kölcsönzési szerződésben is benne van, hogy úgy kell leraknod, h ne legyen útban, és fotót is kell készítened erről a kölcsönzés végén. Ezzel az a probléma, hogy egyrészt sajnos a cégek ezt nem szankcionálják, másrészt játékos kedvű emberek, akik nem is kölcsönöznek, sportot űznek belőle, h a szabályosan fal mellé lerakott rollereket is az utcára borogassák hogy útban legyen. Nem csak zaklatott lelkű fiatalok, hanem vén elhülyült nyuggerek is csinálják ezt.

2022. szept. 1. 10:45
 27/32 A kérdező kommentje:

10:45

Hálás köszönetem.

Annyit még, hogy az állam bácsi viszi a pénzt? Mert erre gondolom kell onnan engedély, vagy nem?

2022. szept. 1. 10:51
 28/32 anonim ***** válasza:
87%

"Annyit még, hogy az állam bácsi viszi a pénzt?"

Nem b#zdmeg, hozza.

Hányszor kell még leírni, hogy engedd már el a témát.

2022. szept. 1. 11:42
 29/32 A kérdező kommentje:
11:42 Én pedig először mondom, de utoljára, hogy ha ennyire idegesít a téma, menj el pszichiáterhez, ha képes vagyeragadni nálam. Minek vagy itt? Elmegyógyintézetbe akarsz kerülni, vagy már onnan írsz? 🤣
2022. szept. 1. 12:41
 30/32 A kérdező kommentje:
vagyeragadni = vagy leragadni
2022. szept. 1. 12:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!