A 760-as főúton bringáztatok már?
Mennyire para? Vagy épp, hogy a 2x2 sáv nagyobb biztonságérzetet ad, mint ha valami rossz minőségű, szűk útszakaszról lenne szó?
Természetesen az a része érdekel, ahol nincs kint a kerékpáros tiltás, vagyis a felsőpáhoki letérő és a 76-os között.
#3: mi az, hogy saját felelősségre?
Ha egy autós elüt, az is az én hibám lesz, "mert minek mentem oda", vagy mi? :D
Szerintem egyetlen dolog amiért nem ajánlható, hogy sok autós autópályának nézi és a nagy kanyarok ellenére mennek, mint az állat és nem számítanak kerékpárosra. De alapvetően a 2 sáv biztonságot ad, hiszen biztonságosan tudnak előzni (persze biztos lesznek páran, akik csak azért is lecentiznek.
Időközben kipróbáltam. Az 1x1 sávos rész teljesen átlagos, a 2x2-nél valóban fura volt, hogy fizikailag el vannak választva a sávok, ráadásul úgy kell elhagyni/megközelíteni az utat, mint egy autópályát. Attrocitás, kellemetlenség nem történt.
Összességében jó élmény volt, máskor is megyek, ha arra járok, másoknak is javaslom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!